Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE YENİ HEDEF 10 AĞUSTOS

30 Mart yerel seçimleri

30 Mart yerel seçimleri sonrasında ilk Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştiren İlçe Başkanı Salih Kırıcı yönetimindeki Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, yeni hedef olarak 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerini belirledi.

akcekdans4Geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Çekmeköy’de yeniden mevcut başkan Ahmet Poyraz ile belediye yönetimini kazanan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, ilk Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Kurucu ilçe başkanı Şahmettin Yüksel’in belediye başkan yardımcısı olmasının ardından yerine atanan Salih Kırıcı yönetimindeki ilçe teşkilatının ilk danışma meclisinin gündeminde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. 30 Mart’taki özverili çalışmalarından dolayı parti teşkilatına teşekkür eden başkanlar yeni hedef olarak Cumhurbaşkanlığı seçimini gösterdi.

akcekdans5Toplantıda partililere bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 30 Mart’ta gösterilen başarıdan dolayı teşkilatına ve teveccühten dolayı Çekmeköy halkına teşekkür etti. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için Ramazan ayının önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Kırıcı, “Şimdi daha çok çalışarak Genel Başkanımız ve Başbakanımız dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı halkımızın da isteği ve teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçme zamanıdır” şeklinde konuştu. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Kırıcı, “Mübarek Ramazan ayının, ölenin de öldürenin de Allahu ekber dediği şu garip coğrafyamıza barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

akcekdans3Daha sonra Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın kurucu ilçe başkanı Şahmettin Yüksel bir konuşma yaparak partililerden helallik aldı. Yeni görevi belediye başkan yardımcılığında da halka hizmet için canla, başla çalışacağının sözünü veren Yüksel, “Bugüne kadar yapmış olduğum tüm görevler benim için onurdur. Biz, makamları her zaman için bir hizmet aracı olarak gördük bundan sonra da böyle göreceğiz” şeklinde konuştu. Şahmettin Yüksel de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekerek; “Dünya lideri, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Çankaya Köşkü’ne seçerek çifte bayram yapacağız” dedi.

akcekdans2Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da 30 Mart yerel seçimlerinde bir önceki seçimlere oranla katbe kat artan güven ve teveccühten dolayı Çekmeköy halkına ve parti teşkilatının tüm kademelerine teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Poyraz, “Mübarek Ramazan ayı Cumhurbaşkanlığı seçimi için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirip her zaman birlikte olduğum halkımızdan bu kez de Cumhurbaşkanlığı seçimi için o isteyip, ‘analar ağlamayacaksa ben bu candan ve bu serden geçerim’ diyen Başbakanımızı Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz inşallah” dedi.

İlçe teşkilatının çalışma programının anlatıldığı ve yeni ilçe yöneticilerinin tanıtıldığı gecede yeni Başkan Salih Kırıcı tarafından Kurucu Başkan Şahmettin Yüksel’e bir el işlemesi tablo hediye edildi.

Reklamı Geç