Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DEN DÜŞÜK KATILIMLI VEFA İFTARI..

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın düzenlediği Vefa İftarı bu sene de Alemdağ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Katılımın geçen yıllara oranla bu sene düşük olması gözlerden kaçmadı.

akcekiftr8Yeni ilçe başkanı Salih Kırıcı yönetimindeki Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın Vefa İftarı, Alemdağ Stadyumu’nda düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Eyüp Yıldırım, bazı meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve eski, yeni çok sayıda partili yöneticinin katıldığı iftar davetinde geçen yıllara oranla bu sene ilginin zayıf olması dikkatlerden kaçmadı.

akcekiftr1İftar davetinde bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, yaklaşmakta olan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatarak, teşkilata sahada daha çok çalışılması yönünde çağrıda bulundu. İlçe teşkilatının kurucu başkanı ve belediye başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel de, hizmet yolunda kararlı ve istikrarlı yürüyüşlerini devam ettireceklerini kaydetti.

akcekiftr4Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da gündeminde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Yerel yönetim olarak halkın güven ve teveccühüne layık hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydeden Poyraz, “10 Ağustos’ta ‘Uzun Adam Başbakan Erdoğan’ı yine bu halk Cumhurbaşkanlığı köşküne gönderecek ve geleceğimiz için önemli bir seçim yapacaktır” dedi.

akcekiftr5İftar davetine katılımın düşük olmasını, “Teşkilat nerede”  diye İlçe Başkanı Salih Kırıcı’ya soran Başkan Ahmet Poyraz, 10 Ağustos öncesi daha çok sahada olunması yönünde uyarılarda bulundu. Başkan Poyraz’ın sorusuna karşılık veren bir partili ise davetiyelerin tek kişilik olmasından dolayı iftara katılımın az olduğunu ifade etti.

akcekiftr7

akcekiftr6

akcekiftr3

akcekiftr2

Reklamı Geç