Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR..

AK Parti İstanbul’da kongre

AK Parti İstanbul’da kongre süreci başlıyor. Buna göre ilk ilçe kongresi 17 Mart 2018 Cumartesi günü Şişli’de gerçekleştirilecek. İlçe Kongreleri aynı gün Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımı ile Küçükçekmece ve Arnavutköy ile devam edecek. Kongre takviminin ilk haftası 18 Mart Pazar günü Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçe kongreleriyle tamamlanacak.

Nisan sonuna kadar tamamlanması planlanan ilçe kongreleri sürecini değerlendiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Yoğun bir kongre sürecine giriyoruz. İnşallah kısa sürede kongrelerimizi tamamlayarak partimizi 2019’a götürecek siyasi kadroları titizlikle belirleyeceğiz” dedi. Türkiye’nin içinden geçtiği koşullar itibarıyla 2019’un tarihi bir önemi olduğunu söyleyen Şenocak, “Türkiye bir var oluş mücadelesi veriyor. Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden ve etkili bir aktör olarak uluslararası alanda sürekli inisiyatif kazanmasından rahatsız olanlar var. Bunlar hem içeride hem de dışarıda. Son yıllarda Türkiye’yi tökezletebilmek için senkronize şekilde her türlü oyunu sergilediler. Bundan sonra da sergilemeye devam edecekler. Tüm bunları göz önüne alarak 2019’un milletimiz ve ülkemiz için taşıdığı tarihi anlamın ve büyük önemin farkındayız. Bütün çalışmalarımızda ana ekseni bu bilinç oluşturmaktadır” şeklinde konuştu.

İSTANBUL TÜRKİYE’NİN KALBİDİR..

İstanbullun siyasetin merkezi olduğunu ve dengeleri belirlediğini söyleyen İl Başkanı Şenocak, “İstanbul Türkiye’nin kalbidir. İstanbul, AK Parti davasının sembol şehridir.  İstanbul Türkiye’dir! Burada siyasetin atan nabzı, bütün Türkiye’nin kaderini belirleyecektir. Sadece Türkiye’nin de değil, İstanbul, Arakan’dan Bosna’ya, Gazze’den Semerkant’a, Kosova’dan Kerkük’e kadar bütün medeniyet coğrafyamızın umutlarının ve dualarının adıdır. Bu duyguyla çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.

ANADOLU YAKASI KONGRE TAKVİMİ
18 Mart 2018 Pazar
Çekmeköy: Saat: 13.00 / Çekmeköy Kapalı Spor Salonu
Sancaktepe: Saat: 15.00 / Taha Akgül Spor Kompleksi
Sultanbeyli: Saat: 17.00 / Sultanbeyli Belediyesi Kapalı Spor Salonu

Reklamı Geç