Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINDA YEREL BASIN TOPLANTILARI..

İlçelerde saha çalışmalarına ilişkin

İlçelerde saha çalışmalarına ilişkin basın toplantıları yapan Ak Parti teşkilatları, kamuoyunu bilgilendirdi. Çekmeköy’de yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek açıklamalarda bulunan Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, “Borsa, dolar, faiz 3 kağıttır ve bizim bu oyundan derhal çıkmamız lazım” derken İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da, “Gündemimizde erken seçim yok seçime erken hazırlanmak var” dedi.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek yapılan saha çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Milletvekili Osman Boyraz ve İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, önemli açıklamalarda bulundular. “Pandemi sürecine rağmen tüm kadrolarımız ve kademelerimizle sahadayız” diye konuşan İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Gündemimizde erken seçim yok ama biz seçime erkenden çalışarak hazırlanıyoruz. 21 mahallemizde genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizle çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

Saha çalışmalarında vatandaştan son derece olumlu görüşler aldıklarını kaydeden Başkan İlhan; “Hastalarımıza, vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına sivil toplum kuruluşlarımıza ve kanaat önderlerimize gidiyoruz. Sahadan aldığımız notları ilgili yerlere aktarıp vatandaşa bilgilendirme yapmak için geri dönüyoruz. Çekmeköy Ak Parti ailesi olarak sahada olmanın yanı sıra insanı merkeze alan hizmet anlayışı ile seçmen listelerimizi güncelledik. Herkesin oyuna talibiz. Algı balonlarındaki gibi bir tepki görmüyoruz aksine ilgi ve teveccüh var. İlk hedefimiz 2023 ardından 2024 ve büyükşehir belediyesinde yarım kalan hesabı tamamlamak” şeklinde konuştu.

Yerel basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, “Yerel medya çalışanları sokağın vicdanıdır” dedi. Ak Parti’de her vekilin sorumlu olduğu ilçeler ve bölgeler olduğunu ifade eden Boyraz, “Malum pandemi süreci hayatı alt üst etti. Sadece ülkemizde değil bütün dünyada ekonomik sıkıntılar oluştu. Hükümetimiz her kesime 250 milyar lira destek sundu. Bizler de her zaman milletimizle beraberiz. Toplumun tüm katmanları ile birlikteyiz. 950 bin civarında yıllık geliri 240 bin liranın altında olan esnafımızı gelir vergisinden muaf tutan kanun meclisten geçti. Dağın eterindekiler dağın yüksekliğini bilemeyebilir. Bu ülkenin ekmeğini büyütmek hepimizim görevi. Türkiye bugün dünden iyidir yarın da bugünden iyi olacak. Borsa dolar faiz 3 kağıt operasyondur ve bizim ülke olarak acilen bu oyundan çıkmamız lazım” şeklinde konuştu..

Yerel Gazete Özel Haberleri ve görselleri kopyalanıp başka yayınlarda kullanılması durumunda yasal işlem yapılacaktır.

 

Reklamı Geç