Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE ÇEKMEKÖY’DE..

Ak Parti İstanbul İl

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Bugün de Çekmeköy’ü ziyaret ederek belediye ve Ak Parti ilçe başkanlığı ile sahada temaslarda bulunan Kabaktepe, “Belediyelerimiz ve teşkilatlarımız durmaksızın çalışıyor” dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Çekmeköy’de gençler tarafından pankartlarla karşılandı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ile birlikte belediyede ilçeye yapılan hizmet ve yatırımlara ilişkin bilgiler aldıktan sonra Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda vatandaşlarla biraraya gelen Kabaktepe, ilçe başkanlığında da gençler ve teşkilat mensupları ile buluştu. Çekmeköylü vatandaşlarla sohbet eden Kabaktepe, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

“İstanbul’un diğer ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de belediyemiz ve Ak Parti ilçe başkanlığımız durmaksızın çalışıyor” diyen Kabaktepe, “Tek bir ilçemiz bile İBB’den daha azla proje üretiyor” dedi. 2023 genel ve 2024 yerel seçimleri hedefini bir kez daha vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Kabaktepe, İstanbul emanetini geri alma yönündeki kararlılıklarını bir kez daha vurguladı. Kabaktepe’ye, belediye ziyaretinde Başkan Ahmet Poyraz tarafından, Ak Parti Teşkilat ziyaretinde de İlçe Başkanı Av. Akın İlhan tarafından günün anlamına ilişkin hediyeler takdim edildi. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Zaman farkı gözetmeden, mekân ve insan ayırt etmeden ve gece gündüz demeden daha çok çalışarak 2023 ve 2024’te Çekmeköy’ümüzde yeni başarılara imza atacağız inşallah” dedi.

Reklamı Geç