Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK PARTİ KONGRELERİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DÖNÜŞECEK”

Sosyal ve ticari hayattaki

Sosyal ve ticari hayattaki başarılarının yanı sıra; siyasal yönüyle de yakından tanınan A Plus İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Demirel, yaklaşmakta olan Ak Parti il ve ilçe kongrelerini değerlendirerek; “Her biri demokrasi şölenine dönüşecek olan tüm il ve ilçe kongreleri şimdiden hayırlı olsun” dedi.

atakan3Ekim ve Kasım aylarını oldukça hareketli geçirecek olan Ak Parti’de kongre takvimi işlemeye başladı. Başta İstanbul olmak üzere bütün ülke genelindeki il ve ilçelerde kongrelerini gerçekleştirecek olan Ak Parti, 2015 Haziran ayındaki genel seçimlerine yenilenmiş veya güvenoyu alarak elini güçlendirmiş yönetimlerle gitmeyi hedefliyor. Haziran 2015 seçimleri, 10 Ağustos’ta halk tarafından seçilerek Çankaya Köşkü’ne Cumhurbaşkanı olarak çıkan Erdoğan’dan sonra Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da liderlik yolundaki ilk sınavının basamakları olacak. İşte böylesine önemli bir seçimin ilk ayağı olan il ve ilçe kongrelerinde hareketli günler başladı. İstanbul’un tüm ilçelerinde başkanlıklar ve yönetimler için kulisler oldukça yoğun.

atakan1Geçmiş dönemlerde belde kurucusu olduğu Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda Belde Başkan Yardımcılığı da yapan A Plus İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Demirel, Yerel Gazete’ye Ak Parti il ve ilçe kongre sürecini değerlendirdi. Anadolu yakasında özellikle Çekmeköy, Sancaktepe ve Ataşehir gibi yeni ilçelerin yanı sıra Ümraniye, Üsküdar, Sultanbeyli ve Beykoz ile diğer tüm ilçelerde tam bir demokrasi şöleni yaşanacağını ifade eden Atakan Demirel; “Parti içi çok seslilik ve farklı düşünceler her zaman olduğu gibi zenginliğimiz olmaya devam edecek. Millete hizmet yolunda elbette makamlara birileri talip olacak ve aday çıkacak. Ancak hiçbir zaman kavga ve gürültü olmadan siyaset yapacağız. Partimizin önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğe kongreler de bu doğrultuda tamamlanacak ve her bir kongremiz ayrı bir demokrasi şölenine dönüşecek” dedi.

atakan2Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki yeni Türkiye’nin önemli bir süreci yaşadığını kaydeden Atakan Demirel, “Bu önemli sürecin tabandaki en önemli unsurları olan teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerini tamamlayacaklardır. Dava uğruna Ak Parti’li her bir nefer üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirecektir. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızın demokrasi şöleninin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç