Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜMRANiYE, ÇAKIROĞLU VE EKiBi iLE 7/24 SAHADA

Ak Parti Ümraniye İlçe

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

akumrsahata17 Haziran genel seçimleri sonrasında çalışmalarını daha da hızlandıran Ak Parti Ümraniye ilçe teşkilatı tüm teşkilat kademeleri ile çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, ilçe genelinde bulunan mahalle teşkilatlarında, teşkilat yöneticileriyle ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Enver Sedat Çakıroğlu, 7 Haziran seçiminden önce olduğu gibi sonrasında da teşkilat ve mahalle çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Başkan Çakıroğlu ve teşkilat üyeleri, Ümraniye sınırları içerisinde yer alan 35 mahalleyi her an yeni bir seçim olacakmış gibi tek tek ziyaret etmeye devam ediyor.

akumrsahata4ÇAKIROĞLU: “AK PARTİ BÜYÜK VE GENİŞ BİR AİLEDİR”

Gerçekleşen ziyarette düşüncelerini dile getiren İlçe Başkanı Çakıroğlu, “Ak Parti büyük ve geniş bir ailedir. Teşkilat olarak gerçekleştirdiğimiz bütün toplantılarda Partimizin bir partiden çok bir aile olduğunu vurguladık. İlçe Başkanlığı olarak bu büyük ailenin her bir bireyini yerinde ziyaret edip dinlemek vazifemizdir” dedi. “Ak Parti’de durmak yok, yola devam” diyerek sözlerine devam eden Çakıroğlu,  Her zaman olduğu gibi seçimden önce de seçimden sonra da biz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim görevimiz halkımızın sorunlarını dinlemek ve sürekli onlarla olmaktır. Bu yüzden bu görevdeyiz” dedi.

akumrsahata3“Ak Parti halkımızın partisidir” diyen Başkan Çakıroğlu, “Ak Parti, halkımızın kendi bulduğu bir partidir. Halkımız neyi istiyorsa bizler onu yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. İlçe mahalle teşkilatlarımızla ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ak parti olarak bizler oturmuyor, aksine her zaman olduğu gibi yine vatandaşımızın yanında yer alıyoruz” dedi. Hep birlikte sandıklara sarılacaklarını da ifade eden Çakıroğlu, “Türkiye’de 2002 yılından bu yana büyük bir dönüşümün yaşıyor. Darbe girişimleri, şer odaklarından müdahaleler, oyunlar, tuzaklar en hırslı ve en hızlı şekilde kurulup, Ak Parti’yi iktidardan indirebilmek için uğraşıldı, müdahaleler edildi. Ama dirençli bir lider vardı ve oynanan oyunların üstesinde geldi” diye konuştu.

Reklamı Geç