Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜMRANİYE TEŞKİLATI, SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR..

İlçe Başkanı Av. Mahmut

İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yönetimindeki Ak Parti Ümraniye Teşkilatı, yaptığı taban çalışmaları ile biran olsun sahaları boş bırakmıyor. “İşimiz vaktimizden çok” diyen İlçe Başkanı Eminmollaoğlu, tüm mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşın talep ve beklentilerini yerinde dinliyor. Milletçe hepimizi büyük üzüntüye sevk eden orman yangınları için ilçe başkanlığı olarak 2 bin fidan bağışladıklarını kaydeden Eminmollaoğlu; “Bütün vatandaşlarımızı fidan bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, yoğun tempoda gerçekleştirdiği taban çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademeden ilçe yöneticileri ile birlikte Ümraniye’nin her mahallesinde, cadde cadde, sokak sokak esnaf ziyaretleri yapan İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, nabzını tuttuğu vatandaşın talep ve beklentilerini yerinde dinliyor.

Esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Eminmollaoğlu, “Bizleri samimiyetle karşılayan esnafımıza ve komşularımıza çok teşekkür ediyorum. İşimiz vaktimizden çok. Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun diyerek çıktığımız yolda, komşularımızın kapılarını çalıp gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz” diyor.

Bakkal, manav, kuaför salonu, kıraathane, kasap, züccaciye, lokanta ve tüm işyerlerinde esnafın isteklerini alan Başkan Eminmollaoğlu, hizmet ve yatırım politikalarının vatandaşın talebine göre şekillendiğini ifade ediyor. Eminmollaoğlu, bölgesel ve yerel sorunları da yerinde inceleyip değerlendiriyor. Hane ziyaretleri de yapan Ak Parti Teşkilatı, cenazeden düğünlere vatandaşın acı ve tatlı günlerinde yanında oluyor. Başkan Eminmollaoğlu, hiç bir ayrım yapmaksızın toplumun her kesimine eşit ve adaletli bir şekilde temas etmeye azami gayret sarfettiklerini ifade ediyor.

Son günlerde hepimizin yüreklerini dağlayan orman yangınlarına ilişkin olarak da açıklamalarda bulunan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Eminmollaoğlu; “Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte Ak Parti Ümraniye Teşkilatı olarak, yangında zarar gören ormanlarımıza 2000 adet fidan bağışlıyoruz. Ümraniyeli tüm komşularımızı bu değerli kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz” dedi.  Başkan Eminmollaoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en güçlü ve en saygın devletidir. Tüm yaralar en kısa zamanda sarılır, bütün zararlar telafi edilir yeter ki cana zarar gelmesin” dileklerinde bulundu.

Reklamı Geç