Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI…

Hafta sonu kongresini yapan

Hafta sonu kongresini yapan Ak Parti Ümraniye’de Enver Sedat Çakıroğlu dönemi resmen başladı. Bugün kalabalık partililer eşliğinde ilçe seçim kuruluna gelip mazbatasını alan Çakıroğlu, akşam da yapılan devir teslim töreni ile görevi eski başkan Öztürk Oran’dan devraldı.

cakirmazbat3Yeni Ümraniye sloganıyla işbaşına gelen Enver Sedat Çakıroğlu, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı görevine resmen başladı. Hafta sonu Haldun Alagaş Spor Salonu’nda coşkulu bir kongreyle 245 delegenin oyunu alan yeni başkan Çakıroğlu, ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak eski başkan Öztürk Oran’dan görevi devir aldı. Gündüz yapılan mazbata törenine kalabalık partililer katılırken, akşamki devir teslim törenine de partililerin yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

cakirmazbat4İlçe Seçim Kurulu Başkanı Necati Avşar’dan mazbatasını alırken, partililere bir kez daha teşekkür eden Çakıroğlu, ilk hedeflerinin 2015 seçimleri olduğunu işaret etti. Ak Parti bayrağını Ümraniye ve İstanbul’da daha ilerilere taşımak için mücadele edeceklerini kaydeden Çakıroğlu, hedef çıtasını yüksek tuttuklarını ifade etti. Bugüne kadar başarılı işler yapılan ilçede bundan sonra daha büyük çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Çakıroğlu, parti içi birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi.

cakirmazbat5

cakirmazbat2

cakirmazbat1

Reklamı Geç