Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜMRANİYE’DE HAREKETLİ GÜN

Haftanın son gününde oldukça

Haftanın son gününde oldukça yoğun bir tempo yaşayan Ümraniye, bakanından büyükşehir belediye başkanına birbirinden önemli isimleri ağırladı. Önce SKM’nin açılışına yapan Ak Parti ilçe teşkilatı, ardından büyük sevgi yürüyüşü yaptı ve meydan mitingi ile günün finalini gerçekleştirdi.

akumracls9Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve yardımcıları, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezi açılışı ardından sevgi yürüyüşü, finalde ise meydan mitingi tam bir gövde gösterisine dönüştü. SKM açılışında yapılan konuşmalarda hedef 400 milletvekili dendi ve ana muhalefetin seçim vaatleri eleştirildi.

akumracls14Belediye Başkanı Hasan Can, vekil adaylarını tanıtırken; “Gönlümüzden geçen tüm adaylarımızı Ankara’ya göndermek. Çünkü bizim hedefimiz 400 vekille yeniden iktidar olmak” şeklinde konuştu. Bakan Güllüce ise, “Kemerlerinizi takın asıl şimdi uçuşa geçiyoruz” diyerek ana muhalefetin seçim vaatlerini eskiden gemilerde eşantiyon satan işportacıların verdiği ürünlere benzetti.

akumracls13İBB Başkanı Kadir Topbaş ise İstanbul’u daha da yaşanabilecek bir kent haline getirmeye devam edeceklerini ve önümüzdeki günlerde Dudullu-Bostancı metro hattı ile ilgili büyük bir sürprizleri olduğunu söyledi. Meydan mitinginde otobüs üzerinden tek tek tanıtılan adaylar ve katılımcılar halka karanfil attı. Büyük sevgi gösterileri arasında yapılan sevgi yürüyüşünde ise Alemdağ Caddesi, tam bir şölen alanına dönüştü. HABERİN AYRINTILARI YAKINDA YEREL GAZETE’DE

akumracls12

akumracls11

akumracls10

akumracls8

akumracls7

akumracls6

akumracls5

akumracls4

akumracls3

akumracls1

Reklamı Geç