Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜMRANİYE’DEN ESSİAD VE BAKKALLAR ODASI’NA ZİYARET..

Geçtiğimiz aylarda yapılan değişiklik

Geçtiğimiz aylarda yapılan değişiklik ile görevlendirilen Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, oluşturduğu yeni ekibi ile saha çalışmalarına başladı. İlçedeki esnaf kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Mollaoğlu’nun ilk durağı Ümraniye Bakkallar, Bayiler Büfeciler Esnaf Odası ile Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD oldu.

Beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ı ziyaret ederek Başkan Necmettin Sarı ve dernek yöneticileri ile bir süre görüş alışverişinde bulunan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, yerelde tabanla iç içe olmaya devam edeceklerini ifade etti. Esnaf ve sanatkarın yanında olmaya devam edeceklerini de kaydeden Başkan Eminmollaoğlu, dernek Başkanı Necmettin Sarı ve yöneticilerden beklentileri dinledi.

ESSİAD’dan sonra Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odasını ziyaret eden Başkan Eminmollaoğlu, Oda Başkanı Resul Taşcı ile bir süre görüş alışverişinde bulundu. Esnafın talep ve beklentilerini anlatan Başkan resul Taşcı, küçük esnaf ve sanatkara daha fazla sahip çıkılması yönündeki taleplerini bir kez daha dile getirdi.

Reklamı Geç