Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜSKÜDAR TEŞKİLATI’NDAN “15 TEMMUZ’U ANLAT” YARIŞMASI..

15 Temmuz hain darbe

15 Temmuz hain darbe girişimine direncin simge ilçelerinden Üsküdar’da anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. AK Parti İlçe Başkanlığı’nca Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “15 Temmuz’u Anlat Üsküdar” temalı danışma meclisinde ödüller sahiplerini buldu.

ak parti uskudar odul 10Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişimini en iyi anlatan şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi. Yarışma sonucunda dereceye girenler Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki coşkulu programda ödüllerini altı. Katılımın oldukça yoğun olarak gerçekleştiği programda FETÖ’nün düzenlediği kanlı darbe girişimini anlatan şiir ve kompozisyon yarışması düzenlediklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, “Bu ülkede önceki darbelerde olduğu gibi, 15 Temmuz’da birileri, düdük çaldığında şapkasını alıp gideceğini düşündüğü siyasetçilerin artık olmadığını ve vatanın bölünmezliği için göğsünü siper eden halkın bulunduğunu hesaba katmadı” şeklinde konuştu.

ak parti uskudar odul 7“Bizler bugün burada bulunuyorsak o gece canını seve seve veren şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir” diye sözlerini sürdüren Başkan Hızır; “İlçe başkanlığı olarak, o günü anlatmak adına bizler de ’15 Temmuz’u Anlat Üsküdar’ konulu şiir ve kompozisyon yarışması düzenledik.” Katılımın yüksek olması ve ilkokul çağındaki çocukların dahi yarışmaya olan katılmasına dikkat çeken ilçe Başkanı Halit Hızır kendilerine bisiklet hediye ederek teşekkürlerini belirtti ve “Bizleri bir kez daha ayrıca duygulandırdı” ifadelerini kullandı.

ak parti uskudar odul 5Programda konuşan AK Parti Milletvekili Metin Külünk ise darbe girişimlerinin tarih boyunca yapıldığını ve aralarında en kanlısının 15 Temmuz’da gerçekleştirildiğini aktardı. Türkiye’nin darbelerden kurtuluşunun tek yolunun, dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri haline gelmesi olduğunu belirten Külünk, şöyle konuştu:

ak parti uskudar odul 1“Türkiye, bulunduğu konum ve yer itibariyle, coğrafi yapısıyla her zaman dünyanın gözünde bitirilmek, parçalanmak istenilen bir ülke halinde olmuştur. Ama bugüne kadar yapılan bütün girişimler başarısız olmuştur. Son yapılan 15 Temmuz darbe girişimi de bunlardan biridir. Daha önce de bu ülke darbeler gördü. Ama şunu unutmayın, biz yaklaşık 40 yıldır terör örgütleriyle savaşıyoruz bu da yapılan bir darbedir ve bunun amacı bu ülkeyi bölmektir. Ekonomik darbe yapıldı, siyasi darbeler yapıldı ve halen daha yapılmak isteniyor.

ak parti uskudar odul 8Halkımız nasıl 15 Temmuz’da tankların önüne yatıp bu vatan için göğsünü siper ettiyse bundan sonra da yine siper edeceğinden kimsenin şüphesi yoktur. Darbeler ne zaman bitecektir? Bunun cevabı çok basit. Türkiye dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri olunca bize kimse artık darbe yapmayacak. Bu darbeleri yapanlar da yaptıranlar da belli. Fakat şunu belirtmek isterim, kimsenin bu ülkeyi bölmeye parçalamaya gücü yetmez, yetmeyecek. Şimdi de ekonomik yollarla bize darbe yapmak isteyenler var. Fakat bilmiyorlar ki Türkiye bunun da üstesinden gelecek. Biz ne darbeler gördük, size mi boyun eğeceğiz.?”

ak parti uskudar odul 13Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada; “15 Temmuz anlatılacaksa bunu en iyi anlatacak olan Üsküdarlılardır, Bu yarışmaya katılan herkes birincidir” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Camiye giremeyen Cumhurbaşkanlarından camide aşr-ı şerif okuyan Cumhurbaşkanına geldik.15 Temmuz darbe girişiminin bir sebebi de buduri”

ak parti uskudar odul 12Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise, “15 Temmuz darbe girişimine atfen milletimizin imanı, vatan sevgisi sayesinde ayaktayız diyerek milli bütünlüğümüze atfen bir ağaç misali güçlenip dal vereceğiz. Bu dalların mazlum coğrafyada uzanmayacak yer kalmayacak şekilde büyüyeceğiz, mazlumlara gölge edeceğiz” diyerek katılımcılara o gece yaşadıklarını kâğıda döktükleri için teşekkürlerini sundu.

ak parti uskudar odul 15“15 Temmuz’u Anlat Üsküdar” yarışmasının muhteşem ödül gecesi öncesi yarışmaya katılan 274 teşkilat mensubu yarışmacının katılım sertifikalarını İlçe Başkan Halit Hızır tek tek imzaladı. Başkan Hızır, programa katılım sağlayan tüm yarışmacılara ve özellikle salonu hınca hınç dolduran teşkilat mensuplarına, muhtarlara, STK temsilcilerine, mahalle teşkilatlarına, kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

ak parti uskudar odul 14

ak parti uskudar odul 11

ak parti uskudar odul 9

ak parti uskudar odul 4

ak parti uskudar odul 3

ak parti uskudar odul 2

Reklamı Geç