Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜSKÜDAR TEŞKİLATI’NDAN ‘MİTİNG GİBİ’ SKM AÇILIŞI..

Parti üst düzey yetkililerin

Parti üst düzey yetkililerin katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açan Ak Parti Üsküdar Teşkilatı, hafta sonu Pazar günü olmasına rağmen yoğun katılımla coşkuya dönüşen bir programa imza attı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Hayati Yazıcı, Referandum’un Türkiye rekorunu Üsküdar’ın kırmasını beklediğini söyledi. İlçe Başkanı Halit Hızır da, 16 Nisan’a kadar dinlenme ve keyif yapma lükslerinin olmadığını vurguladı.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 1116 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği Referandumu sürecinde AK Parti teşkilatları içerisinde sahaya ilk inen Üsküdar İlçe Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını miting havasında gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Hayati Yazıcı, Grup Başkanvekili Belma Satır, Milletvekilleri İsmet Uçma ve Hasan Sert, İstanbul SKM Başkanı Ahmet Cin, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırcı, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’nin iştirak ettiği açılışa çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programı öncesinde sahne alan Üsküdar Belediyesi’nin Avrupa Şampiyonu Folklör Ekibi, ilgiyle izlendi.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 13AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır yaptığı açılış konuşmasında, istiklal ve istikbal mücadelesinde kazanan tarafın her zaman olduğu gibi yine millet olacağını kaydetti ve referandum gününe kadar gece gündüz demeden sahada millete sistem değişikliğini anlatacaklarını ifade etti. Törende daha sonra Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul SKM Başkanı Ahmet Cin, Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır ve İstanbul Milletvekili Hasan Sert de birer konuşma yaptı.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 6Coşkulu programın son konuşmacısı AK Parti Genel Başkanvekili Hayati Yazıcı; “Vatandaşımızdan hayır oyu isteyenler ya anayasa değişikliği metnini okumadı ya da okuduklarını kafaları almıyor” dedi. Türkiye’nin iki yüz yıldan beri anayasa sorunu olduğuna vurgu yapan Yazıcı, “Türkiye pratiğinde, Batı’nın aksine anayasaları, doğrudan doğruya vatandaş değil; askeri rejimler ve vesayetçi yapılar şekillendirmiştir. Devleti ‘hukuk’ çerçevesinde almaktan öte; millete, halka nizam vermeyi amaçlayan metinler şeklinde düzenlenmiş” dedi.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 14“Biz Türkiye’nin sadece bugününü yönetmiyoruz, Türkiye’nin geleceğini de planlıyoruz” diyen Yazıcı; “Bu yüzden cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı, 2023’e yönelik de hedeflerimiz var. 2053’e ilişkin görüşlerimiz var. 2071’e dair perspektifimiz var. AK Parti olarak bugün biz sorun yaşamıyoruz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, partimizin kurucusu, genel başkanımız ve liderimiz… Ayrıca genel başkanımız da aynı zamanda başbakan. Aralarında bir kardeşlik hukuku var. Uyum var; sorun yok. Ama yarın, bizden sonra olmayacak anlamına gelmez. Biz, yeni anayasa ile AK Parti’den sonrasını hazırlıyoruz. Biz AK Parti için değil, Türkiye için bunları tasavvur ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 5Dik durmayı, inadına, kasıtla diktatörlük olarak göstermeye çalışanlar olduğunun altını çizen Yazıcı, “Diktatörlüğe hem sistem müsaade etmez hem de yeni dünyada bilinçlenmiş, artık daha donanımlı olan aziz Türk milleti de izin vermez. En son örneği de 15 Temmuz’da yaşandı işte… F-16 ve tanklara kafa tutan millet, demokrasiyi nasıl içselleştirdiğini gösterdi. Egemenlik hakkını ortadan kaldırmaya yönelik darbeci müsveddelere karşı göğsünü siper eden toplum, vatanını, bayrağını ve egemenlik hakkını nasıl koruduğunu herkese gösterdi. Bütün bunları gören göz, ‘diktatörlük’ yakıştırmasını nasıl yapabilir. Kem göz de söz de sahibine aittir diyerek üzerinde durmuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 4Programda daha sonra dualar eşliğinde açılış kurdelası kesildi ve protokol hep birlikte SKM birimlerini gezerek İlçe Başkanı Halit Hızır ve diğer yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 15

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 12

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 10

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 9

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 8

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 3

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 2

ak parti üsküdar referandum skm acılısı 1

Reklamı Geç