Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA BÜYÜK AİLE İFTARI..

AK Parti Üsküdar İlçe

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftarda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla tek vatan ve büyük bir aileyiz” dedi.

15 Temmuz Şehitleri’nin yakınları, gaziler, engelli ve yaşlılardan oluşan yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı iftarına; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftarda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Biz büyük bir ülkeyiz. Ortak vatanımız var. 780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla bir vatanız. Her vatandaşımızın 780 bin kilometrekare vatan toprağında eşit pay hakkı var. İştirak halinde mülkümüzdür vatan. Her birimizin eşit alanda pay sahipliğimiz vardır. Bayrağımız dünyanın en güzel bayrağıdır. Kırmızı beyazdan oluşup içerisinde hilal ve yıldız var. Kırmızı renk toprağı vatan yapan, şehitlerin kanını temsil ediyor. Yıldız da her şehidimizi temsil ediyor. Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet bizim kırmızı çizgimizdir. Bu değerler hepimizindir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkan olarak AK Parti’ye yeniden dönmesinin ardından farklı bir ivme kazandıklarını vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi: “Kurucu Genel Başkanımız, partimize döndü. Merkez Karar Yönetim Kurulumuz (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulumuz (MYK) oluştu. Yeni MYK’mız 6 Haziran’da ilk toplantısını gerçekleştirecek. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayı Recep Tayyip Erdoğan, bu toplantıya başkanlık yapacak. AK Parti olarak, bütün birimlerimizle eksiklerimizi gördük. Şimdi, 80 milyon insanımız kapsayacak hamleleri yapacağız.”

 15 Temmuz’daki hain FETÖ kalkışmasında Üsküdar’ın büyük bir direnç gösterdiğini de sözlerine ekleyen Yazıcı, konuşmasını şöyle tamamladı: “Hainler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Çengelköy ve Acıbadem’de alçak emellerine ulaşacaklarını sandılar. Ancak karşılarında dimdik duran Üsküdarlıları gördüler. Cumhurbaşkanımızın emriyle sokağa çıkan Türkiye’mizin her yerindeki vatandaşımız gibi, Üsküdarlı hemşerilerimiz de üzerlerine düşen görevi yaptı.”

Reklamı Geç