Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA DANIŞMA MECLİSLERİ SÜRÜYOR..

Ak Parti Üsküdar İlçe

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Ferah Mahalle Teşkilat Danışma Meclisi Toplantısı, Çamoluk Dernek Salonu’nda gerçekleşti. İlçe Başkanı Halit Hızır: “Sandıktan umudunu kesenler 2001’den beri yakaladığımız istikrarı bozmak için kirli oyunlara başvuruyor” dedi.

akuskdnsmferah3AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır konuşmasına 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek başladı ve “AK Parti olarak gece gündüz uyumadan 7 Haziran’a kadar çok çalışacağız. Üsküdarımız İstanbul’un gözbebeği ilçesidir. Üsküdarımızı seçim günü en üst noktaya taşıyacağız” dedi.

akuskdnsmferah2Başkan Hızır, “Sandıktan umudunu kesenler 2001yılından beri yakaladığımız istikrarı bozmak için kirli oyunlara başvuruyor. Ancak bizim hedeflerimiz çok büyük. Diğer parti liderlerine Aksaray’ın güvenlik idaresini verseniz, onu dahi beceremezler. Çünkü bunların hayalleri bile yok” diyerek muhalefete sert tepki gösterdi. Hükümetin, 2001 yılından bu yana Suriye’ye 5.2 milyar dolar yardım yaptığının altını çizen İlçe Başkanı Halit Hızır, “Ülkemizde istikrar olmasaydı bugün Suriye’nin yaşadıklarını yaşayacaktık. AK Parti bu ülkenin çimentosudur. Hükümetimizle taş taş üstüne koyulmuş, asrın projeleri hayata geçirilmiştir. Bizim boş laflarla geçirecek zamanımız yok. Bizim milletimize sözümü var. Milletimiz, 7 Haziran’da da istikrarın devam etmesi için gerekeni yapacaktır” diye konuştu.

akuskdnsmferah1Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık ise, “Seçimlere doğru hızla ilerliyoruz. Üsküdarlılar, 400 milletvekili için sandıklarına sahip çıkacak, sandıklarda oyları patlatacaktır. Ülkemizi ileri taşıyacak Başkanlık Sistemini getireceğiz. AK Parti Belediyeleri, istikrarlı ve daha planlı çalışmalarını sürdürüyor. 7 Haziran’da başarıyı elde edeceğiz. Seçimlerde Ferah mahallesinin de elinden geleni yapacağına ve seçimlerin başarıya ulaşacağına inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

akuskdnsmferah4

Reklamı Geç