Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA HALİT HIZIR DÖNEMİ..

Ak Parti ilçe kongreleri

Ak Parti ilçe kongreleri geçtiğimiz hafta sonu başladı. Sıkıntılı bir kongre süreci yaşayan Üsküdar bu ilçe teşkilatlarının başında geldi. Kıran kırana bir mücadelenin sergilendiği kongre yarışında gülen taraf Halit Hızır oldu.

akuskkongre1Üsküdar Ak Parti’de görev değişimi yaşandı. İlçe zenci porn kongrelerinin başlangıcını yapan Üsküdar Teşkilatı’nda Sinan Aktaş’tan sonra Halit Hızır dönemi başladı. Hafta sonu kongrelerini başlatan Ak Parti Teşkilatları, Üsküdar’da kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Kongreye günler kala başlayan tek listeye indirgeme çalışmaları da fayda getirmeyince Halit Hızır ve Mustafa Demiral listeleri yarıştı.

akuskkongre2Burhan Felek Spor Salonu’ndaki kongreye katılacağı önceden bildirilen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ise son andaki karar değişikliği ile kongreye katılmadı. Eski başkan Sinan Aktaş’ın aday olmadığı kongrede toplam 431 seks hikayeleri delege oy kullandı. Halit Hızır 228 oy alırken Mustafa Demiral ise 172 oy aldı. Bu sonuca göre Ak Parti Üsküdar Teşkilatı’nın yeni ilçe başkanı Halit Hızır oldu.

akuskkongre4

Reklamı Geç