Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’DEN DUDULLU ESNAF KOOPERATİFİ’NE İSTİŞARE ZİYARETİ..

Dudullu Esnaf Sanatkarlar Kredi

Dudullu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Nilgün Kaplan ve yöneticilerden esnafın durumu ve beklentilere ilişkin bilgiler alan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “En zor günlerden geçtiğimizin farkındayız ama düzelecek” dedi.

Hafta başında Dudullu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, ekonomik gelişmeler, esnafın durumu ve beklentiler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İlçe Başkan Yardımcıları Zülfikar Ambarkaya ve Şeyma Baş ile birlikte kooperatif merkezinde Başkan Nilgün Kaplan ve yöneticilerle biraraya gelen İlçe Başkanı Eminmollaoğlu, “En zor günlerden geçtiğimizin farkındayız ama düzelecek. Pandemi sürecinin ardından başta Avrupa ülkeleri olmak üzere bütün dünyada enerji ve petrol sıkıntısı yaşanıyor. Bizim de ülkemizde sıkıntılar var elbette. Şunu da açık ve net olarak söyleyebilirim ki güçlü devletimiz ve iktidarımız halkımızın bu sıkıntıları en az düzeyde hissetmesi için üzerine düşen tüm görev ve sorumlulukları fazlasıyla yerine getiriyor. Zorlu sürecin geçici olduğu inancıyla sahadayız, halkımızla beraberiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan da yaptığı değerlendirmede, Dudullu Kooperatifi olarak görevde oldukları 2018 yılından bugüne 25 milyon lira esnaf kredisi verdiklerini ve gelinen noktada kredi limitini 275 bin liraya kadar yükselttiklerini kaydetti. Esnafın hayrına ve yararına olacak her türlü imkanın yaratılması gerektiğini dile getiren Kaplan, “Sonuçta bu krediler devlet hazinesinin vatandaşına sunduğu bir kaynak ve böylesine zor günlerde kullanılmak için ayrılmış. Bizler de üzerimize düşen kefalet görevini yerine getiriyoruz. Malum pandemi süreci ve ardından yaşanan ekonomik kriz tüm sektörleri zorluyor. Bu zor süreçte kredi faiz oranları ve geri ödemeler dengesinde esnafa daha fazla ayrıcalık tanınmalı. Bize ulaşan tüm talepleri ve beklentileri ilgili kurumlarımıza aktarıyoruz ve çözümler noktasında takipçisi oluyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç