Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI BEYKOZ’DA TOPLANDI..

Yıllardır her ayın ilk

Yıllardır her ayın ilk Çarşamba günü gerçekleşen Anadolu Yakası Ak Parti’li ilçe belediye başkanları toplantısı bu ay Beykoz Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur’un da katıldığı toplantıda başkanlar tekli masalarda mesafeli oturdu.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Ak Parti’li belediye başkanları toplantısı, malum pandemi kuralları çerçevesinde maske ve mesafeye dikkat edilerek gerçekleşti. Belediye başkanları tekli masalarda mesafeli oturdu ve toplu fotoğraf çekiminde ise maskelerini taktı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in iştirak ettiği toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da katıldı.

İlçeler arası işbirliği ve koordinasyon konularının görüşüldüğü toplantıya ilişkin kısa bir açıklama yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın bu ayki ev sahibi bizdik. Başkanlarımızla İstanbul manzarası eşliğinde şehrimizi ilgilendiren konuları istişare ettik. Davetimize icabet ettikleri için her birine teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık” dedi.

Reklamı Geç