Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’Lİ VEKİL VE YETKİLİLER SOKAĞIN NABZINI ÖLÇÜYOR..

Çekmeköy’ün cadde ve sokaklarında

Çekmeköy’ün cadde ve sokaklarında yanında kırmızı ajandaya notunu alan tek bir görevli ile adeta tedbili kıyafet vatandaşın nabzını tutan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, o malum soruyu sordu: “Belediyenizin hizmetlerinden ve başkanınızın çalışmalarından memnun musunuz?..”

Yerelde belediye seçimlerinin yaklaştığı bu aylarda taban çalışmalarını sürdüren siyasi partiler aday belirlemek için en etkili yöntem olan sokağın nabzını tutuyor. İktidar Ak Parti’nin işbaşında olduğu belediyelerde mevcut başkanlardan memnuniyet derecesini halk arasında yokladığı, partili vekil ve bazı yetkililerin tedbili kıyafet sokaklara inip, “belediye başkanınızdan ve hizmetlerinden memnun musunuz?” şeklinde araştırmalar yaptığı gelen bilgiler arasında.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mustafa Demir’in Çekmeköy sokak ve caddelerinde; “Belediyenizin hizmetlerinden ve belediye başkanınızın çalışmalarından memnun musunuz” diye sorması gelen bilgileri doğrular nitelikteydi. Beraberinde elindeki kırmızı ajandaya not alan tek bir görevli ile sokağın nabzını tutan Ak Parti’li Vekil Mustafa Demir, Çekmeköy’deki bazı kıraathane ve çay ocakları ile çok sayıda esnaf ve vatandaşa o malum soruyu yöneltti: “Çekmeköy Belediyesi’nin hizmetlerinden ve Belediye Başkanınız Ahmet Poyraz’ın çalışmalarından memnun musunuz?” Vekil Mustafa Demir’e iletilen vatandaş notlarının görevli tarafından kırmızı ajandaya özenle not edildiği görüldü.

Şahinbey Caddesi üzerindeki çay ocağında Çekmeköylü vatandaşların belediyeden beklentilerini dinleyen Mustafa Demir, gazetemiz objektifine böyle yansıdı. Bazı noktalarda ise Vekil Demir’i tanımadığını ve görevini bilmediğini söyleyen vatandaşlar da Çekmeköy Belediyesi ve Başkan Ahmet Poyraz’la ilgili olumlu ve olumsuz düşüncelerini aktardıklarını ifade ettiler. Günün sonunda ilçe binasını ziyaret eden Demir, İlçe Başkanı Salih Kırıcı ile bir araya geldi ve çalışmalarını sürdürmek üzere Şile ve diğer ilçelere geçti.

Reklamı Geç