Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’NİN 1. BÖLGE’DEN İLK ADAY ADAYI EKREM ESMERAY..

24 Haziran 2018 seçimleri

24 Haziran 2018 seçimleri için AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuruları start aldı. Bugün başlayan AK Parti adaylık başvuruları 29 Nisan 2018 tarihinde bitecek. Bölgemizden tanınmış bir isim, tabandan gelen ses Ekrem Esmeray da İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Önce Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ardından da Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ile görüşen Esmeray’ın aday adaylığı açıklaması parti tabanında heyecan uyandırdı.

Çekmeköy’de Ak Parti Belediye Meclis Üyesi olan Ekrem Esmeray, bugün yaptığı açıklamada, “İnandığımız davada; ülkem ve milletim için çıktığım yolda durmak yok yola devam” dedi. Çekmeköy’de 9 yıldır yapmış olduğu meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Esmeray, “2004 yılından bugüne meclis üyeliği görevimizi yerine getirirken bizlere destek olan, yanımızda duran ve üzerimizde emeği olan; başta Çekmeköy halkımız olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Anadolu yakasında özellikle Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde kamuoyunun yakından tanıdığı bir kişi olan Ekrem Esmeray, teşkilat tabanında sevilen ve karşılığı olan bir isim. 9 yıldır Çekmeköy’de meclis üyeliği yapan Esmeray’a siyasi yaşamı boyunca Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerileri her zaman destek olmuş ve yanında durmuştur. Hemşerilerinin yanı sıra bölge kamuoyunun da sıcak baktığı Esmeray’ın Ak Parti milletvekili aday listesinde üst sıralarda yer alması bekleniyor. Esmeray’ın adaylığına tam destek veren başta Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerileri olmak üzere Anadolu yakasında şimdiden heyecan uyandırmış vaziyette.

Reklamı Geç