Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’NİN GENÇ VE DİNAMİK A. ADAYI OKTAY TAN’A İLGİ..

Ak Parti’nin İstanbul birinci

Ak Parti’nin İstanbul birinci bölgedeki en iddialı aday adaylarından olan Oktay Tan, genç ve dinamik duruşu ile ilgi ve destek topluyor. Ülke sorunlarına duyarlı Tan, çözüm amaçlı projeleri ile ödül zengini bir isim…

oktaytan37 Haziran seçimlerine doğru hızla yol aldığımız şu günlerde çalışmalarını yoğunlaştıran aday adayları, tabanda halkla buluşmaya devam ediyor. Ak Parti’nin İstanbul birinci bölgedeki en iddialı aday adaylarından olan Oktay Tan da genç ve dinamik duruşu ile halktan ilgi ve destek görüyor. Ak Parti tabanı başta olmak üzere toplumun bir çok kesimiyle iç içe olan Oktay Tan, genç yaşına rağmen ülke sorunlarına olan ilgisi ve ürettiği projeleriyle dikkat çekiyor. 1982 Bitlis doğumlu olan Oktay Tan, ilk ve orta öğrenimi sonrası yüksek öğrenimini İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde tamamladı. Sonrasında da Amerika’da bir yıl İngilizce eğitimi gördü.

oktaytan1Avrupa’da Yönetişim, Siyasi Liderlik, İslam ve Batı, AB Yolunda Kıbrıs, Liberalizm, Türkiye’nin Kültür  ve Sanat Politikaları, Din, Devlet ve Laiklik ve Anayasa, Demokrasi ve Egemenlik konulu programları başarı ile tamamlayayan Tan, ‘Hükümet ve Liderlik Okulu’ sertifikası almaya hak kazanmış bir isim. Tan ayrıca ‘Modern Sermaye Piyasaları ve Borsa  Teorisi’ eğitim programı sertifikasını da hak eden projeleri ile  ödül sahibi. 2008 yılında Genç İletişimciler Yarışması Halkla İlişkiler Ürün ve Hizmet Tanıtımı  projesinde Türkiye 1’inciliği ve yine 2008 yılında Genç İletişimciler Yarışmasında Halkla İlişkiler Sosyal Sorumluluk projesi Türkiye 3’üncülüğü  kazandığı ödüller oldu.

85x257cm-taslakGenç işadamı ve girişimci Oktay Tan, 19 yaşında reklamcılık sektörü ile ticari hayatına başladı. Öğrenim ve eğitim süreci ve iş hayatının beraber sürdürüldüğü bir dönemde;  Ak Parti İl Başkanlığının tanıtım çalışmalarını üstlenmiş olan bir ajans  ile  Ak Parti’nin tanıtımı için ortak çalışmalarda bulundu… Bu çalışmalar esnasında mitingler, kongreler ve dönemin Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm siyasi etkinlik ve organizasyonlarında bulunup, bilhassa şahsi olarak da görev aldı.

oktaytan2Oktay Tan halen Direk Reklam A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve yaklaşık 60 bin adet “Anadolu Yakası Elektrik Direklerinin Reklam Amaçlı Kullanılması”  işinin sürdürücüsü olarak ticari hayatına devam etmektedir. Partiye yakınlığı ve geçmişteki hizmetleri münasebetiyle gönül köprüsü ile Ak Parti’ye bağlı olan Oktay Tan; yönetiminde söz sahibi olduğu şirketleri kanalıyla tüm seçim dönemlerinde bahse konu reklam mecralarını  her seferinde Ak Parti’ye maddi kaygı taşımadan açması ve destek amaçlı kullandırması, parti yönetiminin hep takdirlerinde oldu..

oktaytan5Birçok sosyal yardım derneklerinde gönüllü hizmet elçisi olarak da görev yapan Oktay Tan; yine  çok etkili bir sivil toplum örgütü olan BETAV (Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı) üyesi ve İstanbul Gazeteciler Derneği üyeliği ile varlığını hizmete adadığını sergilemiştir. Gazetecilik çalışmaları ile de dikkat çeken Oktay Tan; bir çok yayında yazarlık, habercilik yapmasının yanı sıra, halen bir yayın grubunun yazı işleri sorumluluğunu aktif olarak yürütmektedir.. İlgi alanları arasında seyahat etmek, okumak ve doğal güzellikleri ve çevresel kültür varlıklarını korumayla ilgili çalışmalarda bulunmak olan Oktay Tan, bu alanlarda ilkleri denemek, projeler yapmak ve önder olmak; ilke olarak benimsedikleri arasındadır. İyi derecede İngilizce bilen Oktay Tan, orta derecede Rusça ve Kürtçe de bilmektedir.

Reklamı Geç