Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’NİN İSTANBUL ADAYLARI SAHAYA İNDİ..

İBB’de Binali Yıldırım’ı aday

İBB’de Binali Yıldırım’ı aday gösteren Ak Parti; Üsküdar, Çekmeköy, Sultanbeyli ve Tuzla’da mevcut başkanlarla devam dedi. Ümraniye, Şile, Beykoz, Sancaktepe, Pendik’te ise değişim yaşandı.

Büyükşehirde Binali Yıldırım’ın yanı sıra Anadolu yakasında; Üsküdar’da Hilmi Türkmen, Çekmeköy’de Ahmet Poyraz, Sultanbeyli’de Hüseyin Keskin ve Tuzla’da Şadi Yazıcı ile yola devam eden Ak Parti, İstanbul adaylarını açıkladı. Değişen ilçelerde ise Ümraniye’de İsmet Yıldırım, Beykoz’da Murat Aydın, Sancaktepe’de Şeyda Döğücü, Ataşehir’de İsmail Erdem, Şile’de İlhan Ocaklı ve Pendik’te Ahmet Cin aday gösterildi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul yeni bir yol ayrımında, yeni bir tercih aşamasında. İnşallah İstanbul; 31 Mart 2019 akşamı, kendisini sakinlerinin her yerde güldüğü, huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir şehir olarak geleceğe taşıyacak belediye başkanlarını seçecek” dedi.

Ak Parti olarak hem büyükşehirde hem de ilçelerde tüm benliğini İstanbul’a adamış adaylarla milletin karşısına çıkacaklarını dile getiren Erdoğan, büyükşehir ve ilçe adaylarının birikimleriyle, enerjileriyle, projeleriyle ve gayretleriyle 5 yıl süreyle İstanbul’a hizmet edeceklerini vurguladı. Erdoğan, Ak Parti’nin her ferdi gibi İstanbul adaylarının da hizmet siyasetiyle gece gündüz hemşerilerinin emrinde olacağını ifade ederek, adaylara başarılar diledi. Erdoğan, İstanbul’un güzel olduğu kadar nazlı bir şehir olduğunu ve asla ihmale gelmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un şehircilikte ihmale gelmeyeceğini, hemen etrafının gecekondularla, derme çatma binalarla kuşatılacağını, hizmette ihmale gelmeyeceğini, sokaklarının çöpten, caddelerinin çamurdan, çukurdan geçilmeyeceğini dile getirerek, şunları kaydetti: “Unutmayınız, kimse Ak Parti’ye oy vermek zorunda değil. Biz insanlarımızın önce gönüllerini fethetmek, sonra da oylarına talip olmak durumundayız. Önce ahlakımızla, karakterimizle, duruşumuzla, hasbiliğimizle, mütevaziliğimizle, değerlerimizle milletimizin gönlüne girecek, ardından yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle onların oyunu  alacağız. Rabbim şu güzel manzarayı, 31 Mart akşamı da yaşamayı nasip etsin diyorum.”

Reklamı Geç