Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKIN İLHAN, BAYRAĞI TESLİM ALDI..

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın kongresinden sonra mazbatasını alarak görevi devir-teslim alan yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan, “Safları daha sıkı, dava ateşini daha diri tutacağız. Hizmet yarışı bayrağını hep birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 5. olağan kongresini yaparak tek liste halinde yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan’la yeni bir döneme geçiş yapan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda devir-teslim töreni de tamamlandı. Haftanın son iş gününde yeni ilçe yönetimi ve mahalle başkanları ile birlikte önce ilçe seçim kurulunda mazbatasını alan Başkan İlhan, daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da katıldığı ilçe binasındaki programla hizmet yarışı bayrağını Salih Kırıcı’dan resmen devraldı.

Devir-teslim programına ilişkin bir mesaj yayınlayan yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan, “Çekmeköyümüze, ülkemize ve partimize hayırlı hizmetler yapmak dileği ile Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah. Ak Parti olarak safları daha sıkı, dava ateşini daha diri tutacağız. Görevi devir aldığımız Salih Kırıcı başkanımıza ve yönetimine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de devraldığımız bu bayrağı hep birlikte daha ilerilere taşımaya gayret edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç