Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKŞENER, KADIKÖY VE ÜMRANİYE’DE İDDİALI KONUŞTU..

24 Haziran seçim çalışmaları

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında dün Kadıköy ve Ümraniye ilçelerini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yoğun ilgi ile karşılandı. Bağdat Caddesi’nde seçim bürosu açılışına katılıp Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde vatandaşlarla iftar açan Akşener; “24 Haziran akşamı kazanan millet ittifakı olacak” dedi.

Partisinin 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Yalova’dan sonra İstanbul’a geçen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener, önce Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde seçim ofisi açtı ve halk yürüyüşüne katıldı sonra da Ümraniye’ye geçerek Alemdağ Caddesi üzerinde vatandaşlarla iftar programına katıldı. İstanbul’da yoğun ilgi gören İYİ Parti Lideri Akşener’i Kadıköy ve Ümraniye’de binlerce partili karşıladı.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yaptığı konuşmada; “Milletvekili seçiminde biz Millet İttifakı’nı kurduk. Öyle gösteriyor ki biz mecliste çoğunluğu alacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bizim adaylarımız var. Bir de Cumhur İttifakı var. 16 yıldır bu arkadaşlar iktidarda. 2008’e kadar eski hükümetin aldığı önlemleri uyguladılar. Sonra contayı yakmaya başladılar” diyerek 24 Haziran’da millet ittifakında yer alan partilerin mecliste çoğunluğu alacağını iddia etti.

Gençlere iş bulma sözü veren Akşener, iş buluncaya kadar da her gence aylık 500 lira vatandaşlık maaşı verecekleri vaadinde bulundu. Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracaklarını kaydeden Akşener, “Kredi kartı takibi olan 4,5 milyon insanın kredi kartlarındaki o borçlarını bir defaya mahsus ödeyeceğiz dedik. Ona da çok bozuldular” dedi. Akşener, Kanal İstanbul Projesinin ne kadara mal olduğunu ve Türkiye’ye ne kadar getirisi olacağının kimsenin bilmediğini ileri sürdü.

Reklamı Geç