Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKSU’DAN DOSTLARINA İFTAR DAVETİ..

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü

IMG_3184CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Basın ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Ahsen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Aksu’nun Taşdelen Bizimev Restoran’da verdiği iftar daveti siyaset, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi.

IMG_3186Eski Bakan Mustafa Kul’un da katıldığı iftar davetine; CHP Perti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehtap Düzova, Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Elif Gamze Öztürk, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, Sarıgazi eski Belediye Başkanı Fikret Şahin CHP Çekmeköy ilçe yöneticileri, Gençlik Kolları Başkanı Berk Kaya, meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları,  Ovacık Dernek Başkanı, Sarıgazi Haklar Derneği ve Sarıgazi Halklar Derneği, FSM Hukuk Fakültesi Dekanı Şaban Kayıhan, Öğretim Görevlisi Ömer bey ve Sanatçı Nurettin Güleç ile çok sayıda tanıdık isim katıldı.

IMG_3176Son derece nezih ve güzel bir ortamda davetlilerni ağırlayan Ali Asker Aksu, iftar davetine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına şükranlarını iletti. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Aksu, dostluk ve dayanışma ayı Ramazan’ın tüm coğrafyaya barış ve huzur getirmesini diledi.

aksuy

IMG_3177

 

 




 

Reklamı Geç