Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKTÜRK; “ÖRGÜTÜMÜZÜN TALEBİ ÜZERİNE BU YOLA ÇIKTIM”

CHP’de kongre takvimi işliyor.

CHP’de kongre takvimi işliyor. Hafta sonu kongresini yapacak ilçelerden bir tanesi de Ümraniye. Ümraniye ilçe başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı. Mevcut başkan Zeynel Kızılkaya’nın da nezaket örneği göstererek katıldığı coşkulu bir toplantıyla adaylığını açıklayan partinin önde gelen isimlerinden Cafer Aktürk, “Örgütümüzün yoğun istek ve talebi üzerine adayım ve her türlü sorumluluğu almaya hazırım” dedi.

chp umraniye cafer akturk 5Hafta sonu yapılacak kongrede CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan partinin önde gelen isimlerinden Cafer Aktürk; “Ya yine eskisi gibi geçerliliğini yitirmiş, halkla bağını koparmış, içe dönük, ben merkezci, ötekileştiren bir siyaset anlayışı hakim olacak, ya da herkese kapısını açan, yeniliklere odaklanan, çalışkan, birlikte çalışıp birlikte üreten, herkesi yoldaşı bilen bir siyaset egemen olacaktır” diyerek iddialı konuştu. Aktürk’ün adaylık açıklamasına CHP İstanbul İl Yöneticisi Yusuf Erciyas, İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, bazı ilçe yöneticileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

chp umraniye cafer akturk 2Kısa bir konuşma yapıp Aktürk’e adaylığının hayırlı olmasını dileyen İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya’nın salondan ayrılmasının ardından başlayan toplantıda konuşan Cafer Aktürk; “Bu basit bir ilçe kongresinin ötesinde anlam ifade etmektedir. Ümraniye’de yeni, geçmişin kötü izlerinden arınmış, kardeşlik hukukunu inşa etmeyi misyon bellemiş olan bizler bu kongrede adayız” dedi.

chp umraniye cafer akturk 4Göreve seçilmesi halinde eğitim programlarına önem vereceklerini söyleyen Aktürk; parti içi birlik ve beraberlik ruhunu daha canlı kılacaklarını ve üyelerin hakları ile sorumluluklarının garantisi olacaklarını vurguladı. Partisi CHP’nin Haziran seçim bildirgesini kendisine rota edineceğini kaydeden Aktürk; “Üyelerimizle eşit, kardeşçe ve yoldaşça bir muhabbet inşa edeceğiz. Ümraniye’de yerel siyasete odaklı, bölge sorunlarının takipçisi ve çözüm üreticisi olacağız. Bu amaçla toplumsal muhalefeti hep birlikte örgütleyeceğiz” şeklinde konuştu.

chp umraniye cafer akturk 1“Siyasi mücadelemizin tek amacı CHP’yi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapmak olacaktır” diyen Aktürk; “Bunun için enerjimiz, bilgimiz, deneyimimiz ve ekibimiz var. Birlik içinde ve dirlik içinde yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizler fikri ve vicdanı hür CHP’liler olarak her türlü güç odağına karşı bir araya gelip bu yola çıktık. Tüm delege yoldaşlarımızın ve partililerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

chp umraniye cafer akturk 3Konuşmasının sonunda ülke gündemine de değinen Aktürk; “Her gün inanılması güç, korkunç olaylar yaşıyoruz. Sırf haber yaptıkları için tutuklanan gazetecilerimiz, tırmandırılan terör ve sınıfta kaldığımız dış politika karşısında endişelenmemek mümkün değil. Ülke ve millet olarak zor günlerden geçiyoruz ve bu zor günlerin tek çıkış yolunun CHP iktidarı olduğunu hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Zafer inanan halkın olacaktır” şeklinde konuştu. Toplantı sonunda ise Aktürk’e hayırlı olsun tebrikleri vardı.

chp umraniye cafer akturk 6

Reklamı Geç