Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKYÜZ AİLESİ GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR..

Gıda sektörünün yanı sıra;

Gıda sektörünün yanı sıra; uluslararası alanda faaliyet gösteren şirketi TEKNOR ile ahşap sektöründe de birbirinden kaliteli ürünler sunan AKYÜZ Ailesi,  hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

akyüzgüzelisler6Gıdada Akyüz Gıda A.Ş ve Ltd. Şti ile toptan, SES İndirim Marketleri ile de perakende de sektörün önde gelen isimlerinden olan Akyüz Ailesi, TEKNOR Uluslararası Ticaret A.Ş ile de ahşap sektörünün iddialı isimleri arasındaki haklı yerini almış durumda. Sosyal yanı ile yakından tanınan, hayırsever işadamı Ömer Akyüz yönetim kurulu başkanlığındaki aile şirketi, uluslararası alanda gurur veren güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Baba Ömer Akyüz, çocukları Davut Akyüz, Ayşe Akyüz ve Emine Akyüz ile birlikte örnek bir aile profili.

akyüzgüzelisler7Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği yöneticisi de olan Ömer Akyüz ve şirket yöneticisi aile bireyleri, ÇEKSİAD yöneticisi işadamlarını kahvaltıda ağırlayarak ahşap sektöründe hizmet veren TEKNOR Uluslararası Şirketi’ni tanıttılar. ÇEKSİAD Kurucu Başkanı Bilent Dündar, yöneticiler Durmuş Tanış, Recep Albayrak, Şaban Cebir, Recep Alkılıç ve Cahit Sarıçiçek gibi isimlerin katıldığı renkli toplantı son derece nezih ve hoşsohbet bir ortamda gerçekleşti.

akyüzgüzelisler1Konuklarını oldukça sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan Akyüz Ailesi’nin en genç işadamı Davut Akyüz, misafirlerine ağaç kaplama, lamine, parke ve ahşap üzerine önemli bilgiler verdi. 2000 yılından beri sektörde olduklarını ve yakın zamanda da Koşuyolu’nda satın aldıkları 6 katlı bu binada özel tasarım bir şowroom oluşturduklarını ifade eden Davut Akyüz, Portekiz’den mantar aksamlı ithalat, Almanya ve Hollanda’dan da lamine parke ithal ettiklerini ifade etti.

akyüzgüzelisler5Ülkemizin önde gelen tasarım ve mimarlık ofisleri ile marka inşaat firmalarına hizmet verdiklerini anlatan Davut Akyüz, işadamlarının büyük beğenisini toplayan ahşap dekoratif ürünleri tek tek tanıttı. Akyüz Ailesi’nin diğer genç bireyleri Ayşe Akyüz ve Emine Akyüz de önemli bilgilendirmelerde bulundular. Ömer Akyüz, yaptıkları tüm işlerde en iyisini yapmak için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

akyüzgüzelisler4

akyüzgüzelisler3

akyüzgüzelisler2

Reklamı Geç