Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALBAYRAK BETON’DAN ÇOCUKLARA ANLAMLI 23 NİSAN..

Aynı zamanda ÇEKSİAD’ın da

Aynı zamanda ÇEKSİAD’ın da başkanı olan Erdal Albayrak’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Albayrak Beton, 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında bünyesinde görev yapan personelin çocukları arasında düzenlediği yarışmada dereceye giren resimleri beton mikserlerine nakşederek İstanbul trafiğinde açık hava sergisine çıkardı. Dereceye giren çocukların ödüllerini de Erdal Albayrak ve firma yöneticileri takdim etti.

Bölgemizde uzun yıllar faaliyet gösteren sektörün marka ismi Albayrak Beton, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde örnek bir çalışmaya imza attı. Bünyesinde görev yapan personel çocukları arasında, onların iş dünyasına ve aile kurumuna bakış açısını anlatan ‘Benim Ailem’ temalı bir resim yarışması düzenleyen firma, dereceye girenleri de çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Yarışmada dereceye giren çocukların çizdiği resimler beton miserlerinin üzerine nakşedilerek İstanbul trafiğinde açık alan sergisine çıkarıldı.

Albayrak Beton firmasının mikserleri, üzerinde çocukların çizdiği birbirinden anlamlı ve renkli resimlerle trafikte farkındalık yaratacak. Mikserlerin üzerinde ‘Daha güzel bir dünya için çocuklarla elele’ mesajı da yer alıyor. Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın da başkanı olan Erdal Albayrak’ın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü Albayrak Beton’un Sancaktepe’deki merkez binasında dereceye giren çocukların hem ödülleri takdim edildi hem de pasta kesilerek 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Çocukların ödüllerini Erdal Albayrak ve Albayrak Beton firması yöneticileri bizzat verdi. Programda çocuklarla 23 Nisan’ın önemine ilişkin sohbet eden Erdal Albayrak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününün Ata’mız tarafından dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmesinin çok güzel bir duygu olduğunu anlattı. Aynı temalı yarışmayı ÇEKSİAD’da da düzenlediklerini belirten Albayrak, firma olarak da bu yarışmayı yapmalarındaki amaçlarının beton firması ve özellikle de beton mikserlerinin İstanbul trafiğindeki imajına farklı bir renk katmak olduğunu ifade etti.

Yarışmada dereceye giren çocuklar şu şekilde sıralandı: 1. Elif Günay, 2. Defne Nil Cevizoğlu, 3. Ela Taşkın, 4. Ela Koptagel ve 5. Zeynep Güngör.

Reklamı Geç