Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALBAYRAK; “MERMERİ DELEN SUYUN ŞİDDETİ DEĞİL, …”

Gelecek nesillere yatırım yapan

Gelecek nesillere yatırım yapan Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD, yönetici ve üye iş insanlarının genç çocuklarını biraraya getirerek yarınlara hazırlıyor. Bu kapsamda kurulan Genç ÇEKSİAD, ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Gençlere hitap eden ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Unutmayın ki mermeri delen suyun şiddeti değil devamlılığıdır. Sizler de hayatınız boyunca istikrarlı olduğunuz sürece hep kazanan taraf olursunuz” dedi.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın gençlik buluşmasına dernek yöneticisi ve üyesi iş insanlarının genç çocukları yoğun ilgi gösterdi. ÇEKSİAD yöneticisi Mustafa Kalaycı’nın koordinatörlüğünde organize olan Genç ÇEKSİAD, düzenli buluşmalarını sürdürecek. Amaçlarının gençleri geleceğe daha iyi hazırlamak olduğunu anlatan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Aslolan yönetim yetisini geliştirmek ve güçlendirmek. İşte burada siz gençlerimizi geleceğe daha donanımlı şekilde hazırlamayı düşünüyoruz. Özgüveni yüksek, sosyal ilişkileri güçlü ve girişken gençler her zaman daha başarılı olur” dedi.

“Genç ÇEKSİAD çatısı altında bir yandan sosyalleşirken bir yandan da babalarınızın gelecekteki işlerini geliştirmek ve yönetmek için yetişeceksiniz” diyen Albayrak; “Akranlarınızdan her daim bir adım önde olacaksınız. Burada güzel dostluklar, arkadaşlıklar, on yıllar sonrasında büyük ortaklıklar hatta akrabalıklar doğar. Her türlü düşünceye saygı çerçevesinde, ayrıştırıcı fay hatlarını bir kenara koyacaksınız. Planlı, programlı, kararlı ve istikrarlı bir duruş sergileyerek dayanışmayı büyüteceksiniz. Unutmayın ki mermeri delen suyun şiddeti değil devamlılığıdır. Sizler de hayatınız boyunca istikrarlı olduğunuz sürece kazançlı çıkacaksınız” şeklinde konuştu.

Genç ÇEKSİAD Genel Koordinatörü Mustafa Kalaycı da yaptığı konuşmada, “Gençlerimizi burada görmek bizler için mutluluk verici. Devamlılık olursa günün sonunda deneyimli, tecrübeli ve herkese faydalı olursunuz. Burada sizleri geleceğe hazırlayacağız. Daha donanımlı gençler olmanız için gayret edeceğiz” dedi.

Genç ÇEKSİAD buluşmasında daha sonra gençler söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de geleceğe yönelik görüş, düşünce ve önerilerini paylaştı. ÇEKSİAD yöneticileri de yaptıkları konuşmalarda tecrübelerini ve geleceğe dair düşüncelerini gençlerle paylaştı.

Reklamı Geç