Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALLAH, HER İKİ AİLEYE HAYIRLI, UĞURLU EYLESİN..

Geçtiğimiz hafta sonu Çekmeköy

Geçtiğimiz hafta sonu Çekmeköy Nikah Sarayı, Uçar ve Hanedar Aileleri’nin en mutlu gününe ev sahipliği yaptı. AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı, İş insanı Murat Uçar’ın kıymetli kız kardeşi Rabia Nur Uçar ve Numan Hanedar’ın nikah merasimi birbirinden seçkin konukların katılımıyla gerçekleşti.

Kamuoyunun yakından tanıdığı Uçar ve Hanedar Aileleri’ni buluşturan törende genç çiftlerin nikah akdini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz kıydı. Rabia Nur Uçar ve Numan Hanedar’ın bir ömür boyu birlikteliğe evet dediği nikahın şahitliklerini ise önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ile Şebinkarahisarlı İş insanı Duran Hanedar gibi isimler yaptı.

Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Uçar ve Hanedar ailelerinin kıymetli evlatları Rabia Nur ve Numan kardeşlerimizin nikah akdini birbirinden değerli şahitler huzurunda gerçekleştirdik. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Uçar ve Hanedar Aileleri’nin mutlu gününe şahitlik eden konukların hayırlı uğurlu olması dileklerini ilettiği nikah merasiminde genç çiftlerin mutlulukları görülmeye değer oldu. Yerel Gazete olarak biz de Rabia Nur Uçar ve Numan Hanedar çiftine iki cihan saadeti diliyoruz.

Reklamı Geç