Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALLAH RAHMET EYLESİN..

Geçtiğimiz hafta ahirete irtihal

Geçtiğimiz hafta ahirete irtihal eden Yalçınkaya Ailesi’nin büyüklerinden Cemal Yalçınkaya için Çekmeköy’deki Kayabaşı Derneği’nde mevlidi şerif okutuldu. Yalçınkaya Ailesi’nin yakın dostları ve çok sayıda seveninin katıldığı mevlidi şerifte dualar rahmetli Cemal Yalçınkaya ve geçmişlerimize gönderildi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın geçtiğimiz hafta ahirete irtihal eden babası Cemal Yalçınkaya’nın ruhları için Kayabaşı Derneği’nde mevlidi şerif okutuldu. Ailenin yakın dostları ve çok sayıda seveni rahmetli Cemal Amca ve geçmişlerimiz için dua etti.  Yalçınkaya Ailesi’nin önde gelen isimlerinden Yücel Yalçınkaya da mevlidi şerife katılanlara bir teşekkür mesajı yayınlayarak; “Kıymetli dostlarım, bugün bir hafta önce aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden, merhum babamız Cemal Yalçınkaya için yapılan mevlüd ve Kuran tilaveti için bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yücel Yalçınkaya mesajında şunları ifade etti; “Tüm siyasi parti ilçe başkanlarımız ve yönetimleri, il başkanlarımız, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşu başkanlarımız, iş insanlarımız, kanaat önderlerimiz, basın mensuplarımız, esnafımız velhasıl tüm gönül dostlarımız bizleri bugün de yalnız bırakmadılar. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim eksikliklerini göstermesin.”

 

Reklamı Geç