Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI…

Yerel seçime doğru aday

Yerel seçime doğru aday adayı müracaatlarını kabul eden CHP’de isimler belli olmaya başladı. “Daha iyi bir Sancaktepe” diyen CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin, örgüt tabanının beklentisi üzerine belediye başkan aday adaylığını resmen duyurdu. Aynı zamanda meclis üyesi de olan Alper Yeğin’in istifa ettiği ilçe başkanlığına Av. Fatih Karakoyun getirildi.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Alper Yeğin, belediye başkan aday adaylığını ilçe binasındaki toplantıyla açıkladı. “Sancaktepe’yi daha mutlu, daha huzurlu ve daha yaşanılır bir kent modeli yapmak için bu yola çıkıyorum” diyen Alper Yeğin, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantıyla hedef ve projelerini açıklayacağını kaydetti. Yeğin’in ilçe binasındaki istifa ve aday adaylığı açıklamasına örgüt emekçilerinin yanı sıra; meclis üyeleri Ali Duman, Sinan Doğan ve Soner İkitemur ile
CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin ve CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Turgut gibi çok sayıda isim katılımları ile destek verdi. Yeğin’in adaylığı, beklenti içerisindeki parti örgütünde heyecan yarattı..

Coşku dolu toplantıda konuşan Alper Yeğin, “Yaklaşık 3 yıldır onurla, gururla ve şerefle sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden belediye başkan aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Tek hedefimiz Sancaktepe’nin kazanması. Hep birlikte daha iyi Sancaktepe kent modelini oluşturacağız ve bu modelde ideolojik bir yerel yönetim anlayışı değil toplumun yüzde yüzüne hizmet üreten bir belediyecilik hüküm sürecek. En sağından en soluna bir kadro hareketi ile bu modeli kuracağız” dedi.

Toplantı sonrasında yerel basın mensuplarına özel değerlendirmelerde bulunan Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, yaptırdıkları kamuoyu araştırmalarında ilçedeki CHP oylarının adaysız yüzde 38 bandında olduğu söyledi. Yeğin, aday gösterilmesi
durumunda mecliste adaletli bir temsiliyet sağlayacaklarını da sözlerine ekledi. Alper Yeğin’in istifasının ardından yeni ilçe başkanı Av. Fatih Karakoyun oldu.

Reklamı Geç