Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU ÜMRANİYE’DE PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR..

İlçede yaşayan ve memleket
İlçede yaşayan ve memleket hasreti çeken vatandaşlar için hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören “Anadolu Ümraniye’de” adlı proje ile Ümraniye Belediyesi, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Bolu, Afyonkarahisar, Kütahya, Çankırı, Yozgat, Isparta ve Kahramanmaraşlı hemşerileri bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi ilçedeki kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmeye devam ediyor. “Anadolu Ümraniye’de” programının bu haftaki konuklar iç Anadolu bölgesinin illerine bağlı köy dernekleri oldu. Kayseri, Niğde, Nevşehir, Bolu, Afyonkarahisar, Kütahya, Çankırı, Yozgat, Isparta ve Kahramanmaraşlı hemşehriler bir araya gelerek memleket hasreti giderdiler. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya iç Anadolu bölgesinin illerine bağlı köy dernekleri katılım sağladı. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat masaları gezerek vatandaşlar ve dernek üyeleri ile selamlaştı.

Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat, “Ümraniye Belediyemiz tarafından düzenlenen Anadolu Ümraniye’de Köy Dernekleri buluşmasında siz hemşerilerimiz ve değerli dostlar ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Bu güzel buluşma için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar ve dernek üyelerini selamlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Anadolu Ümraniye’de” programları hakkında bilgi verdi. “Bu programlar vesilesiyle bir nebze de olsa sıla hasretini gidererek, memleketinizi ayağınıza getiriyoruz. Derneklerimizi bir araya getirerek hasbıhal ediyoruz” dedi. Başkan İsmet Yıldırım devam eden konuşmasında, “Kıymetli hemşehrilerim bizim Türkiye’mizin her yeri güzel. Yeter ki birlik, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, dostluğumuz, arkadaşlığımız, yarenliğimiz hep devam etsin” diyerek konuşmasına son verdi.

Reklamı Geç