Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU YAKASI BELEDİYE BAŞKANLARI SANCAKTEPE’DE TOPLANDI..

Anadolu Yakası Belediye Başkanları’nın

Anadolu Yakası Belediye Başkanları’nın her ay düzenlediği istişare toplantısı bu ay Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliği’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Milletvekili Hulusi Şentürk, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yeni yılın ilk haftasında Sancaktepe Belediye binasında gerçekleşen toplantı öncesi Başkan İsmail Erdem, misafirlerini makamında kabul ederek yeni hizmet binası ve çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi verdi. Belediye Başkanı İsmail Erdem, misafirlerini Sancaktepe’de ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek toplantının sadece adının bölgesel nitelik taşıdığını, içerik olarak ise ülkeyi ilgilendiren birçok gelişmeye öncülük ettiğini söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi yapıldı. Koordinasyon toplantısında ayrıca, belediyelerin ortak sorunları masaya yatırıldı ve ortak çözümler tartışıldı.

Toplantıya ayrıca Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek katıldı. Projeler ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki yeni gelişmeler ve gündem değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun da görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı, oldukça verimli geçti.

Reklamı Geç