Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU YAKASI YAPI FUARI ÜMRANİYE’DE, YENİ ÇEKMÜDER BİNASI TAŞDELEN’DE…

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER, ilçenin ve bölgenin değerine değer katacak vizyon projeler için kolları sıvadı. Hafta sonu Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen kahvaltıda biraraya gelen ÇEKMÜDER Ailesi ve ilçe protokolü, yapı fuarından dernek merkezine yeni projeleri değerlendirdi. Başkan Yücel Evsen, “Birlik olursak bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği, büyük aile buluşmasını İstanbul Boğazı Cemile Sultan Korusu’nda hafta sonu düzenlenen kahvaltıyla gerçekleştirdi. ÇEKMÜDER yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra siyasilerin de programa yoğun katılımı vardı. Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Başer, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, ASKON Başkan Yardımcısı Yücel Aydın, SANİAD Başkanı Ergün Gökçe ve pek çok davetli ÇEKMÜDER’in birlik sofrasında buluştu.

Çekmeköy’de uzun zamandır konuşulan fakat bir türlü gerçekleştirilemeyen İnşaat ve Yapı Fuarı projesinin artık ete kemiğe büründüğünün açıklandığı buluşmada konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Anadolu Yakası Yapı ve İnşaat Fuarı’nı Eylül ayı gibi Ümraniye’deki kapalı alanda yapmayı planladıklarını söyledi. Düzenlenecek bu fuarın Anadolu yakası için bir ilk olacağını kaydeden Başkan Evsen, “Çekmeköy’ün vizyonunu değiştirecek olan bu fuar, bölgemizin değerine değer katacak. Yatırım, emlak, inşaat, tekstil, otomotiv, gıda, tasarım, eğitim, teknoloji, enerji ve kültür-turizm gibi pek çok sektör bu fuarda kendine yer bulacak. Ömerli bölgesinin gelecekte fuar merkezi yapılması için de bu fuar öncü olacak” dedi.

Tüm çabalarının daha sürdürülebilir, doğaya ve insana uygun yaşam alanları oluşturmak ve Çekmeköy’ü cazibe merkezi haline getirmek olduğunu kaydeden Başkan Evsen, Taşdelen’de ÇEKMÜDER’e yakışır yeni bir dernek binası için de kolları sıvadıklarını söyledi. Yeni dernek binasının projesini tanıtan Evsen, “Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece tüm bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Evsen’in konuşmasının ardından alanında uzman isimler hem Anadolu Yakası İnşaat ve Yapı Fuarı hem de yeni ÇEKMÜDER binası hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Başer de yaptıkları konuşmalarda bölgenin kalkınmasına ve gelişmişliğine katkı sunacak her işin yanında ve destekçisi olacaklarını ifade ettiler.

İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç da siyasi parti rozetini çıkararak sürdürdüğü çalışmalar kapsamında her kesimle olduğu gibi ÇEKMÜDER ile de her türlü işbirliği ve koordinasyona hazır olduğunu kaydetti. ASKON Başkan Yardımcısı Yücel Aydın ve SANİAD Başkanı Ergün Gökçe de ÇEKMÜDER’in olağanüstü vizyon projelerle bölgeye önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdiler. Kahvaltı programı daha sonra ÇEKMÜDER’in boğaza karşı büyük aile fotoğrafı çekimleri ile son buldu.

Reklamı Geç