Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU YAKASI’NA 47 MİLYON TL AYDINLATMA YATIRIMI..

AYEDAŞ, müşterilerine daha kaliteli

AYEDAŞ, müşterilerine daha kaliteli hizmetler sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Anadolu Yakası’na 2 Yılda 47 Milyon TL Aydınlatma Yatırımı

AYEDAŞ, sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da 2018 yılı içerisinde 22 milyon TL’lik aydınlatma yatırım çalışmaları yapılırken 2019 yılında yaklaşık 25 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı yapılacak.

Aydınlatmalar yenileniyor

AYEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda yaşayan yaklaşık 5,3 milyon nüfusun elektriğe erişimini sağlayan AYEDAŞ tarafından 2019 yılının ilk 9 ayında yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında;

  • 5.160 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmiştir.
  • 38.204 adet armatür yanar hale getirilmiştir.
  • Dış etkenler sebebiyle hasar gören 2.687 km metre kablo yenilenmiştir.

AYEDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.

Reklamı Geç