Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU’DAN ONLARCA BASIN TEMSİLCİSİ AYGAD’LA ÇEKMEKÖY’DE..

Derneğimiz Anadolu Yazarlar ve

Derneğimiz Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği AYGAD’ın Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte uyguladığı ‘Kültür ve Sanat Gazeteciliği Eğitim Programı’ kapsamında 4 günlük İstanbul gezisi yapan Anadolu’nun çeşitli illerindeki basın kuruluşu temsilcileri Çekmeköy Belediyesi’nin misafiri olup güzel bir akşam geçirdi..

Kültür Bakanlığı’nın desteği ile Anadolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği AYGAD tarafından hayata geçirilen projede, Anadolu’nun 22 farklı şehrinden yerel gazeteci İstanbul’a geldi. Proje kapsamında yerel gazeteciler, Pendik, Sultanbeyli, Üsküdar, Ümraniye, İstanbul Valiliği ve Şile’den sonra Çekmeköy’de misafir edildi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı tarafından akşam yemeğinde ağırlanan misafirlere, Çekmeköy’ün yakın tarihi anlatıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emrah Arslan ile basın büro ekibi de gecede yerel basın temsilcileriyle biraraya gelip sohbet etti.

Anadolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Işıkdağ’ın açılış konuşması ile başlayan gecede projenin amacı ve yerel basın sektörüne ilişkin bilgiler paylaşıldı. Projenin amacının kültür ve sanat gazetecilği alanında basın mensuplarının eğitilmesi olduğunu kaydeden AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, “Bizleri bu akşam Çekmeköy’de ağırladığınız için teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı da Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlarını ilettiği gecede yaptığı konuşmada Çekmeköy’ün son 12 yılda gösterdiği gelişim sürecini anlattı. Eğitim Vadisi Çekmeköy’ün model ve modern bir kent olduğunu kaydeden Sırmacı, “Çekmeköy 4 beldenin birleşiminden oluşmuş, yeşil doğası, tarihi kökleri ve eşsiz güzellikleriyle gezilip görülmesi gereken bir şehir. Bu akşam siz değerli basın mensuplarımızı Çekmeköy’de ağırlamak bizler için mutluluk verici” dedi. Kültür ve sanat alanında yaptıkları faaliyetleri de anlatan Sırmacı, “Halkımızla birlikte kurduğumuz bu kenti yine halkımızla birlikte yönetiyoruz” dedi.

Program daha sonra Çekmeköy Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Reklamı Geç