Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANKARA, İZMİR VE BURSA’YI YENEN ÇEKMEKÖY, NAMAĞLUP GRUP LİDERİ..

Çekmeköy’ün gururu İşitme Engelliler

Çekmeköy’ün gururu İşitme Engelliler Spor Kulübü, başarılara doymuyor. Geçtiğimiz hafta kadınlar voleybolda Karabük’ten Türkiye ikincisi olarak dönen Çekmeköy ekibi, bugün de erkekler futbolda Kütahya’da grup birincisi oldu ve Mersin’de yapılacak Play-Off Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 3 büyük kent İzmir, Ankara ve Bursa takımlarını yenen Çekmeköy, 3’te 3 yaparak namağlup şekilde grup lideri oldu.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Süper Ligi’nde mücadele verdiği bayanlar voleybol ve erkekler futbol takımlarıyla bu sene de birbirinden önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Bayanlar voleybolda geçen hafta Karabük’ten Türkiye ikincisi olarak dönen Çekmeköy ekibi, bu hafta da erkekler futbolda Kütahya’dan grup birincisi olarak dönüyor. 24 takımın katıldığı Kütahya’daki müsabakalarda Ankara, İzmir ve Bursa gibi 3 büyük kentin takımlarını yenen Çekmeköy, namağlup grup birincisi oldu.

İlk maçında başkent Ankara ekibini 5-1 yenen Çekmeköy, ikinci maçında İzmir Torbalı’yı 3-0 yendi. Son maçında bugün Bursa’yı 8-0 gibi farklı skorla geçen Çekmeköy ekibi, Türkiye Futbol Süper Lig Play-Off Müsabakaları’na grup lideri olarak adını yazdırdı. İlk yarının 8-0 bitmesinin ardından Bursa takımı ikinci yarıda maçtan çekildi. İşitmi Engelliler Federasyonun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Futbol Süper Lig Play-Off Müsabakaları 07-13 Mart 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek. Söz konusu müsabakaların fikstür çekimi ve kurası 06 Mart 2022 tarihinde yine Mersin’de yapılacak.

Kütühya’daki başarılı sonuçların ardından www.yerelgazete.com.tr aracılığı ile kamuoyuna kısa bir açıklamada bulunan Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, “Tüm Çekmeköy halkının destekleriyle geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sezon da güzel başarılara imza atıyoruz. Kulübümüze her zaman destek veren belediyemiz başta olmak üzere; yöneticisinden idarecisine, sporcusundan teknik heyetine herkese teşekkür ediyorum. Hem bayanlar voleybolda hem de erkekler futbolda gençlerimiz Çekmeköy’ün yüzünü güldüren sonuçlar alıyor. Bu başarılar birlik, beraberlik ve inanmışlığın zaferidir. Gençlerimiz bu sene de milli takımımıza önemli katkılar sunacak ve yurt dışından yeni kupaları ülkemize kazandıracaktır. Tüm bu kupalar ve şampiyonluklar Çekmeköy’e armağan olsun” dedi.

Reklamı Geç