Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANKARA’DAKİ HAİN SALDIRIYA TEPKİLER ÇAĞI GİBİ..

Hafta sonu Ankara’da yaşanan

Hafta sonu Ankara’da yaşanan haince katliama tepkiler gelmeye devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde Ümraniye Meydan’da bir basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya da “Önce insan, Önce birlik, Önce Türkiye” diyerek tarifsiz acıyı yaşatanlara lanet okuyarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

chpumrbsnack2Açıklamasında basına ve kamuoyuna seslenen CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya şu görüşleri dile getirdi: Son günlerde yaşamış olduğumuz acının tarifi yoktur. Bize bu acıyı yaşatanları yani katillerini tanıyoruz, biliyoruz. Suruç’ta, Diyarbakır’da, Soma’da, Sivas’ta, Maraş’ta, Uludere’de bizi kim katletti ise Ankara’da da aynı zihniyet vardı. Kendi siyasi ve ekonomik çıkarları uğruna toplumu etnik temelde bölmek isteyenler, 7 Haziran seçimleri sonrasında kışkırtıcı ve saldırgan politikalarını sürdüren, her ağızlarını açtıklarında akan kan ve ölümler üzerinden siyaset yaparak oy avcılığı yapanlar katliamın asıl sorumlularıdır. Bu saldırı ile toplumun Emek, Barış ve Özgürlük talepleri yok edilmek istenmiştir.

chpumrbsnack1Yüreği barıştan yana atan herkesin katıldığı mitingi kana bulayanlara karşı tek yürek olarak alanlardayız. Katliamı gerçekleştirenlerden hesap sorulması için sonuç alana kadar mücadelemizin ve barış çağrımızın devam edeceğini haykırıyoruz. İşçiler, eğitimciler, sağlıkçılar, mühendisler tüm emekçiler olarak barıştan yana tavır alan, ülkenin içine sokulmaya çalışıldığı karanlığa teslim olmayacağını haykırmak için buradayız.

Türkiye’nin kalbinde patlatılan bombaya seyirci kalanlar şunu unutmamalıdır ki tarih bir gün onlardan akan kanın hesabını soracaktır. O katiller şunu iyi bilmelidir ki bizler geçmişten bu güne kadar katillere, zorbalara, diktatörlere, saraylara ve soytarılarına asla boyun eğmedik ve asla da boyun eğmeyeceğiz. Ülkeyi silahların, bombaların ve ölümlerin gölgesinde kaosa götürmenize asla izin vermeyeceğiz. Kin ve Nefret söyleminizi topluma yaymanıza izin vermeyeceğiz. Onurlu bir barışı ve kardeşliği bu topraklar da yine direnen bizler yazacağız. Tarih sizleri kötülüklerin başı olarak anarken yiğitçe bu toprağa düşenleri barışın ve kardeşliğin sembolü olarak sonsuza kadar hatırlayacaktır.

Saygıdeğer Ümraniyeliler, bu katliamı yapan ve arkasında duranlardan bir an önce hesap sormak ve katilleri açığa çıkarmak, kendini büyük devlet olarak tanıtan devletin en büyük görevidir. Bu alçak katillerden hesap sorulacak güne kadar yılmadan çalışacağız. Son olarak bu hain ve alçak saldırıda barış ve kardeşlik için hayatını kaybedenleri saygı ile anıyor yaralılara acil şifalar diliyorum. Önce insan, Önce birlik, Önce Türkiye… CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya.  

Reklamı Geç