Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘ARACIN VAR DERDİN VAR’ ARAÇ DEĞER KAYBI İÇİN ÇÖZÜM ORTAĞIN VAR…

Günümüz bilgi ve teknoloji

Günümüz bilgi ve teknoloji çağında; özellikle metropol kentlerin en önemli unsuru hiç şüphesiz ulaşımımızı sağlayan araçlarımız. Konu araçlar ve kent içi trafiği olunca da akla gelen ilk soru kaza riskleri ve değer kayıpları. Konunun uzmanı www.aracdegerkaybi.online sahibi Halis Görken, gazetemiz aracılığıyla kamuoyuna önemli bilgiler verdi. Sorularımızı bakirkoynet.com içtenlikle yanıtlayan genç işadamı Halis Görken, “Araç değer kayıpları, hasarlı ve hasarsız araçların kıymet belirlenmesi, araç rayiç bedelleri ve otomotiv hakkındaki tüm konularda www.aracdegerkaybi.online ile herkese sadece bir tık kadar yakınız” dedi.

aracdegerkaybi.online 4YEREL GAZETE: Her şirket ya da şahıs için araç değer kaybı dosya araştırma hizmeti alınabilir mi?
Halis Görken: “Her şirket ya da şahıs için araç değer kaybı dosya araştırması yapılabilir. Tüzel ve özel kişiler için tarafımıza yazılı başvuru yapılıp yetkilendirilmemiz halinde bu çalışmaları yapmaktayız ve çok önemli geri dönüşümler almaktayız. Bu konuda bilgi ve birikimimizle www.aracdegerkaybi.online sitemize gelen herkesin http://aracdegerkaybimerkezi.com  –   http://hasardegerkaybimerkezi.com –  http://hasardegerkaybibasvuru.com veya http://aracdegerkaybibasvuru.com üzerinden tek bir e-posta ile bize ulaşıp başvuru yapması yeterli olmaktadır.”

aracdegerkaybi.online 1YEREL GAZETE: Her şirketin bir araç değer kaybı firmasına ihtiyacı var mıdır?
Halis Görken: “Tabiki vardır. Bizim tüm iş süreçlerimiz bütün kurumsal firmaları kapsamaktadır. Özellikle otomotiv bayileri, araç kiralama firmaları, bünyesinde yüksek miktarda araç bulunduran her kurumun oluşması muhtemel değer kayıpları için bir çözüm ortağına ihtiyaç vardır.”

YEREL GAZETE: Araç değer kaybı fark tahsili için süre ne kadardır?
Halis Görken; “Nitelikli bilgileri belirli bir süzgeçten geçirdikten sonra mesleki birikimimiz ve şirketimize özel yazılımımız ile verilerin tespitini ve teşhisini yapıp öngörümüzü belirliyoruz.”

YEREL GAZETE: Neden www.aracdegerkaybi.online sizin farkınız nedir?
Halis Görken: “Biz Lider Trafik olarak tüm hizmetlerimize özel yazılımlar geliştirmekteyiz. Uzun yıllar otomotiv sektörüne hizmet veren Lider Trafik, yılların tecrübesi ile verdiği hizmetini geliştirerek araç değer kaybı ile ilgili online hizmet vermeye başladı.  www.aracdegerkaybi.online için de değer kayıplarının kolay ve hızlıca hesaplandığı bir sistem var ve bu sitemizde 20 yıllık bilgi ve birikimimiz ile tecrübemizi teknolojiyle birleştirdik. Verdiğimiz hizmette araç değer kayıplarıyla ilgili öngörümüzü daha net ve pratik şekilde müşterilerimize sunuyoruz.”

aracdegerkaybi.online 3YEREL GAZETE: Sizi tanıyabilir miyiz, Halis Görken kimdir?
Halis Görken: “20 yıldır otomotiv sektöründe kurumsal firmalara profesyonel danışmanlık yapan, proje geliştiren, tecrübeyi teknolojiyle harmanlayan Lider Trafik firmasının yöneticisi ve HLS Filo Yönetim Kurulu Başkanıyım. Aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası’nda kiralama ve müşavirlik konularında asil hakemlik yetkisi olan ve İstanbul bölge mahkemesinde otomobillerin hasar değer kaybı konusunda bilirkişi olarak görev yapmaktayım. Firmamız bünyesinde kurmuş olduğumuz www.aracdegerkaybi.online ile de sektöre yepyeni bir boyut kazandırmayı ve Türkiye’de öncü olmayı hedefliyoruz.”

aracdegerkaybi.online 2

Reklamı Geç