Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AŞK OLSUN ÇOCUKLAR, YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

  Önemli bir günü

 

Önemli bir günü yaşayan Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının yankıları devam ederken yerelde de tepkiler ve eleştiriler yaşanıyor.

aksuCHP ve MHP’nin ortak adayı çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun beklenenin çok altında kalarak % 38.5 oy alması büyük hayal kırıklığı yaşatmış gözüküyor. Her iki parti içerisinde sorgulamalara neden olan çatı adayın başarısız tablosu karşısında sosyal paylaşım sitesindeki özel sayfasında bir uyarı yazısı yayınlayan CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Asker Aksu, parti üst düzey yönetime sitemde bulunarak; “Sizler örgütten daha iyi düşünemez ve tabana kulak vermeden başarılı olamazsınız” dedi.

“Yılardır içinde bulunduğum ve her kademesinde görev aldığım CHP genel merkezine” diyerek uyarılarına başlayan Aksu’nun o açıklaması şu şekilde; “Her dönemde ve her kurultayda yeni siyasetin olacağı, ön seçimin ve örgütten kopuk olmayan bir siyaset anlayışının benimseneceği halka anlatılıyor.  Sürekli kendini yenileyen bir siyasi tarz olunacağına dair belirtiler ve söylemler oluyor. Lakin şimdi bunların hepsinin boş ve yalan olduğu ortaya çıktı. Şimdi yine aynı sahne ile karşı karşıyayız. Sizler örgütten daha iyi düşünemezsiniz ve tabana kulak vermeden başarılı olamazsınız.

Adı ne olursa olsun hepsinden daha önemli olan örgüttür, tabandır ve CHP’dir. Her defasında uyarmamıza rağmen bu hatalarını devam ettiren anlayış, örgütümüzü yine hüsrana uğratmıştır. Örgüte yemeği pişirip bu bizim seçtiğimiz siz de destekleyin diye dayatamazsınız. Tek adamlığa karşı olan anlayış, tek adamlığı reddeden anlayış nasıl oluyor da tek başına bir cumhurbaşkanı adayı belirleyip halka ve örgütüne dayatıyor.

Bu yolda bu şekilde devam edecekseniz yolunuz acık olsun. Yok örgütten yana ve halktan yana tavrınızı alıp bu eylemlerinizi her seçimde demokratik bir şekilde ne belirlenecekse örgüt belirleyecek ise biz sizinleyiz. Yok aynı paralelde devam edilecekse aşk olsun size çocuklar aşk olsun. Yolunuz açık olsun.”

Reklamı Geç