Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEMİREL; “10 AĞUSTOS MİLAT OLACAK”

Sosyal ve siyasal kimliği

Sosyal ve siyasal kimliği ile bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan A Plus İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Broker Atakan Demirel, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine kısa bir süre kala gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Ülkemizin ve milletimizin geleceği için Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda en az % 58 oyla köşke çıkmasını gönülden arzuluyorum” diyerek Erdoğan’a açık destek verdiğini ifade etti.

atakan demirelAk Parti’de siyaset yapan bir isim olan Atakan Demirel, “Türk siyaset tarihine baktığımız zaman; son 12 yıllık zaman diliminde ülkemizin yükselen grafiğini görmemek mümkün değil. Türkiye’nin bu duruma nasıl geldiğini kısaca özetlersek, Ak Parti iktidarının başarılı hizmetleri ve bu hizmetlerin mimarı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın varlığıdır. İşte şimdi 10 Ağustos’ta bu yapılanlara karşı bir vefa borcu, bir teşekkür olacaktır Erdoğan’a verilecek her bir oy” şeklinde konuştu.

“Bu sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değil, Türkiye’nin 12 senelik yükselişinin dünya arenasında devamı, istikrarın, refahın ve huzurun sürmesi demektir” diyen Atakan Demirel, “Sadece Türkiye için değil dünya üzerindeki soydaşlarımız ve Müslümanların geleceği için de Erdoğan ismi önemli bir marka ve güven kaynağı olmuştur artık. 10 Ağustos akşamı cumhur başkanını seçecek ve Türkiye artık yeni bir döneme girecek” dedi. .

 

Reklamı Geç