Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜNDEKİ BİN11 METRELİK DEV BAYRAĞA ACE OF M.I.C.E ÖDÜLÜ…

ACE OF M.I.C.E 2017

ACE OF M.I.C.E 2017 ödülleri Zorlu Center’da gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. Bölgemizin önde gelen genç işadamlarından Güngör Bozkurt’un sahibi olduğu Stil Reklam ve Prestij Dijital’in hazırladığı ve Beşiktaş Belediyesi’nin Ata’ya saygı yürüyüşünde binlerin baş üstünde taşıdığı dev bayrağımız anlamlı bir ödül getirdi.

Bu sene 5.’si düzenlenen ACE OF M.I.C.E 2017 ödülleri Zorlu Center’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. 4 ana kategori altında 32 ödülün verildiği törende Beşiktaş Belediyesi bin 11 metrelik dev ataya saygı yürüyüşüyle yılın en iyi etkinliği ödülüne layık görüldü.

Beşiktaş Belediyesi adına Başkan Murat Hazinedar’ın katılarak ödülünü aldığı gecede; binlerin baş üstünde taşıdığı dev bayrağımızın yapımcısı Stil Reklam ve Prestij Dijital’in Sahibi Güngör Bozkurt da anlamlı ödülünü ailesiyle birlikte aldı.

Ödül töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Bizi biz yapan değerler var. Ace of M.I.C.E büyük bir farklılık yaratan özel bir sektörü temsil ediyor. Beşiktaş’ın değerlerini Beşiktaş’tan İstanbul’a İstanbul’dan Türkiye’ye taşıyoruz. Beşiktaş Belediyesi olarak Ace of M.I.C.E. Ödülleri kapsamında en iyi etkinlik kategorisinde bin 11 metrelik dev ataya saygı yürüyüşümüz ile ödüle layık görüldük. Bundan sonra da inşallah her sene daha fazla kategori de daha çok ödül almak istiyoruz’’ dedi.

Reklamı Geç