Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR AK PARTİ’DE İSMAİL ERDEM DÖNEMİ..

Geçen dönem belediye başkan

Geçen dönem belediye başkan adayı olan İsmail Erdem’in tek liste ile ilçe başkanı seçildiği Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi covid -19 ile mücadele kapsamında pandemi  tedbirleri ile Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın 5. Olağan Kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MKYK Üyeleri Mustafa Ataş, İffet Polat, Tuğba Işık Ercan, Milletvekilleri; Serkan Bayram, Eyüp Özsoy, Şirin Ünal, Abdullah Güler, Ahmet Berat Conkar, Şamil Ayrım, İsmet Uçma, Ümraniye, Kağıthane, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe ilçe başkanları, Pendik, Sancaktepe ve Kağıthane Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve delegeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile başlanan Kongre  protokol konuşmaları ile devam etti. Kongre de görevini devredecek olan İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya, “Davamızın yeni başlangıçlara yelken açtığı kongrelerimiz bizim için; buluşmaların, kavuşmaların , kucaklaşmaların ve bayrak değişimlerinin günüdür. Bu minvalde büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdiğimiz Ataşehir İlçe Başkanlığı’mızın 5.olağan kongresinin, milletimiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bugün bir ayrılış değil bir Fatiha’dır, bir başlangıçtır. Yeni bir açılış, bir milattır. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi oluşturma mücadelesinde yepyeni başlangıçların bir sayfası olmaktan onur duyuyorum” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Kuruluşundan bugüne partimize gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. Mehmed Emin başkanımıza ve şahsında ekibine teşekkür ediyorum. Bugün burada bayrak değişimi yaşanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ne görev verilirse yapmaya hazırız. Ataşehir’de İsmail Erdem ile bayrağın çok yukarı taşınacağına eminim. 2024’te Ataşehir AK Partili bir belediye olacak , İstanbul da inşallah sizlerin desteğiyle AK Partili bir belediye başkanıyla yola devam edeceğiz. Biz yeter ki çalışalım, yeter ki gayretli olalım, inanıyoruz’’ İfadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise şunları söyledi; “Davası Hak olanın yardımcısı Hak’tır. Hak davada da zafer muhakkaktır. Bütün teşkilatlarımızla aynı davanın kardeşleriyiz. Rabbim bizlere, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nice zaferler nasip etti. İnşallah gelecekte de hep birlikte nice zaferler elde edeceğiz. Biz birbirimize ve davamıza inanıyoruz. İnananlar her zaman üstündür. Ataşehir’de 2023 seçiminde %50’nin üzerinde sayın Cumhurbaşkanımız’a destek, 2024’te ise burası AK Belediyecilik ile tanışacak.’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partililere mesajının gösterilmesinin ardından protokol salondan ayrıldı. Ataşehir 5.Olağan Kongre’de gündem maddeleri kapsamında İlçe Teşkilat Serdar Orhan tarafından faaliyet raporu, Mali İşler Birim Başkanı Timuçin Topyay tarafından mali durum faaliyet raporu sunuldu ve raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Oy verme işleminin ardından sahnede delegeleri ve partilileri selamlayan AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı İsmail Erdem, “Görevi devraldığım sayın Mehmed Emin Özkaya beye ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım. Ataşehir Ak Parti ilçe teşkilatında bizlerle beraber resmi görev alan yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk bizleri muvaffak eylesin, Dostlarımızdan sevenlerimizden hayır dualar beklerim. Yol uzun, Ülkemize hizmete hep birlikte devam edeceğiz.2019 yerel seçimlerinde, Ataşehir’de şahsıma Belediye Başkanlığı için oy veren 115.000 Ataşehir’li gönüldaşlarımızla 2023 ve 2024 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Yol uzun; ancak gönüller birleştikten sonra aşılmayacak engel yok. Türkiye’nin geleceği hepimizin sorumluluğunda’’ dedi.

Reklamı Geç