Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ‘KIRMIZI KART’LA KARIŞTI..

Ataşehir’in gündemini belediye meclis

Ataşehir’in gündemini belediye meclis toplantısında Başkan Battal İlgezdi ve Meclis Başkanı Sadi Özata’ya kırmızı kart gösteren Ak Parti’li meclis üyesi İsmail Levent belirledi. Mart ayı ilk toplantısında gündem dışı söz alan Levent, Yeni Çamlıca Mahallesi’nde adeta kangren haline gelen ‘imar planı’ ve ‘kök tapu’ sorunlarının çözümü için başkandan 3 aydır görüşme randevusu beklediklerini ifade etti ve bir vatandaşın kendisine gönderdiği mektubu okuyarak mektup sahibi adına Başkan Battal İlgezdi ile Meclis Başkanı Sadi Özata’ya kırmızı kart gösterdi.

atasehir ilgezdi kirmizi kart 3Geçtiğimiz aylarda ulusal basında günlerce manşetlerden düşmeyen Battal İlgezdi başkanlığındaki Ataşehir Belediyesi’nde sular bir türlü durulmak bilmiyor. İlçede adeta kangren haline geldiği önü sürülen Yeni Çamlıca Mahallesi’ndeki imar ve tapu sorunları belediye meclisinin de tartışma konusu oldu. Bir vatandaşın Ak Parti Meclis Üyesi İsmail Levent’e gönderdiği mektup Mart ayı ilk oturumuna damgasını vurdu. Gündem dışı söz alarak kürsüye çıkan Levent, mektubun sonunda vatandaşın kendisinden istediğini belirterek Başkan Battal İlgezdi ve Meclis Başkanı Sadi Özata’ya kırmızı kart göstermesi akıllara geçtiğimiz günlerde yeşil sahalarda yaşanan hakeme kırmızı kart olayını getirdi.

atasehir ilgezdi kirmizi kart 1Levent’in Yeni Çamlıca’da imar planlarının çıkmamasına sebep olarak da belediyeyi göstermesi ortalığı hepten karıştırdı. Tam 2 yıldır mecliste gündeme getirdikleri 3 mahallenin sorunlarını çözüm noktasında bir komisyon kurduklarını fakat sorunların çözümü için Başkan Battal İlgezdi ile görüşmek için tam 3 aydır randevu beklediklerini ifade eden Levent; “7 yıl oldu Ataşehir Belediyesi bu mahallerdeki vatandaşın sıkıntısını gideremedi. Ben inanıyorum ki Ataşehir Belediyesi isterse bu sorunları çözer” dedi. Mektubun ikinci kısmının Başkan İlgezdi’ye hitaben olduğunu söyleyen Levent;  vatandaşın mektubunda Başkan İlgezdi’nin adaylığı döneminde ipotekleri kaldırma sözü verdiğini fakat bu sözünü tutmadığını ve bunun için İlgezdi’ye kırmızı kart göstermesini istediğini kaydetti ve elindeki kırmızı kartı kaldırdı.

atasehir ilgezdi kirmizi kart 2İsmail Levent’in gündeme getirdiği bu durum üzerine meclis salonuna gelen Başkan Battal İlgezdi, kendini savundu ve topu Ümraniye Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ne attı.

Reklamı Geç