Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YANGIN..

Ataşehir Belediyesi iş sağlığı

Ataşehir Belediyesi iş sağlığı güvenliği kapsamında hizmet binasında oluşabilecek yangınlara karşı tahliye ve söndürme tatbikatları düzenledi.

atasehir yangın 1Fen İşleri Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından İBB Kadıköy İtfaiye Grup Amirliği ile birlikte ortaklaşa düzenlenen tatbikat, belediye binasında yangın alarmının çalması ile başladı. Tatbikatın tahliye kısmında; personel ve vatandaşların binayı boşaltma süresi ölçülürken, ayrıca her katta Ataşehir AKOM tarafından eğitim almış arama kurtarma personeli ile daha önce yangın eğitimi almış personel ve zabıta memurları görev aldı. Belediye binasında yangın alarmı verilerek personelin ve vatandaşın toplanma yerinde buluşması sağlandı.

atasehir yangın 2Söndürme kısmında ise itfaiye personeli tarafından belediye çalışanlarına yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanıldığı öğretildi. Bu tatbikatlarla birlikte belediye personeli ve vatandaşlar, bir yangın durumunda nasıl davranmaları gerektiği, acil bir tahliyenin nasıl yapılacağı ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağını tecrübe edindiler.

Reklamı Geç