Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ataşehir Kız Öğrenci Konuk Evi’nde mezuniyet gururu

Kültürden sanata, eğitimden sağlığa

ataskızlar1Kültürden sanata, eğitimden sağlığa kadar her alanda sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Ataşehir Belediyesi tarafından 2011 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Kız Öğrenci Konuk Evi’nde kalan öğrenciler için mezuniyet kutlaması düzenlendi.

İstanbul dışından gelerek ön lisans, lisans ve yüksek lisans düzeyinde öğrenim gören kız öğrencilerin ikamet ettiği Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evinde kalan ve bu yıl mezun olan 30 öğrenci, arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet kutlaması yaptı. Öğrenciler şarkılar söyleyerek gönüllerince eğlendi.

ataskızlar0340 kapasitesi, 55 odası, yemekhanesi, kütüphanesi, çamaşırhanesi, kafeteryası, spor salonu bulunan Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi’nde; 24 saat sıcak su ve güvenlik, dinlenme ve tv, etüd ve bilgisayar odaları, kablolu kablosuz internet ve üniversitelere ücretsiz servis imkânı sunuluyor.

ataskızlar3Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi Müdürü Fatma Kaya ile Ataşehir Belediyesi birim müdürleri kutlama öncesi Atatürk büstünün açılışını yaptı. Öğrencilerin mezuniyet kutlamasına mesaj gönderen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Kız Öğrenci Konuk Evi’ndeki tüm mezun olan öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dilerim” dedi.

Reklamı Geç