Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DE COŞKU DOLU 19 MAYIS KONVOYU..

Ulu Önder Mustafa Kemal

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. yıl dönümü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta ve Ataşehir’de kutlandı.

Ataşehir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Tören ve etkinlikler, Covid-19 pandemi kurallarına uygun olarak, maskeli ve sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirildi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.30’da gerçekleşen Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özge Çankaya, Belediye Başkan Yardımcıları, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan,  Belediye Birim Müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile siyasi parti ilçe temsilcileri, muhtarlar ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Resmi tören Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özge Çankaya’nın, Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve muhtarlar da sırasıyla anıta çelenk sundular.

19 Mayıs Gençlik Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: “19 Mayıs 1919 kurtuluş meşalemizin yakıldığı, bağımsızlık güneşimizin doğduğu gündür. Ata’mızın çağları aşan heyecanı ve gençliğimize olan hudutsuz inancıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.”

Ataşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda koronavirüs salgını dolayısıyla yalnızca ses araçları ve bandonun yer aldığı bir kutlama hazırladı. 2 TIR, 1 otobüs ve 9 ses aracıyla Ataşehir’in 17 mahallesinde 19 Mayıs konvoyu yapıldı.  19 Mayıs konvoyu, bando ve müzikler eşliğinde vatandaşların gençlik bayramı coşkusunu artırdı. Etkinlikler kapsamında saat 19.19’da da mahallelerde İstiklal Marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okundu.

Reklamı Geç