Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DE EROL PARLAK’LA TÜRKÜ GECESİ

Ataşehir’deki Ramazan etkinlikleri kapsamında

Ataşehir’deki Ramazan etkinlikleri kapsamında 10 Temmuz Perşembe günü Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda önce açık hava iftar sofraları kuruldu ve binlerce Ataşehirli birlikte hep bir ağızdan dua ederek oruçlarını açtı. İftarın ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Erol Parlak’ın verdiği konseri de binlerce kişi dinledi.

atasturk4Türkiye’nin en önde gelen bağlama virtüözlerinden Türk Halk Müziği sanatçısı ve aynı zamanda İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol Parlak ve Usta İzler Orkestrası Ataşehirlilere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.

atasturk3Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile kızları Turnam, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Kalender Özdemir ile birim müdürlerinin katıldığı konserde binlerce Ataşehirli Erol Parlak’a türkülerinde eşlik etti.

atasturk2Ataşehir’de Ramazan coşkusu her akşam farklı sokaklarda ve mahallelerde kurulacak iftar sofraları ile Ramazan ayı boyunca devam edecek.

atasturk5

Reklamı Geç