Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ATAŞEHİR’DE YAŞAYAN HERKESİN ORTAK ADAYIYIM..”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifakıyla seçimlerde birlikte hareket etme kararı üzerine Ataşehir’de de bu ittifakın seçim çalışmaları start verdi. Ataşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde de CHP’nin Adayı Battal İlgezdi dün Ataşehir İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden İlgezdi’ye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Meclis Üyesi  Aday Adayları Abdullah Der, Ertuğrul Baysal,  CHP Kadın Kolu Başkanı Hamiyet Ardıbatan, ilçe yöneticileri  ve partililer eşlik etti. İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Özdemir, İyi Parti Kurucu Yöneticilerinden Oğuz Saral ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete katılanlar arasındaydılar. CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak yapılan ziyarette hedeflerinde herkes için insanca yaşama hakkı olduğunu söyledi. Altınkaynak: “Hedefimiz herkes için demokrasi, herkes için insanca yaşam hakkı. Bunların gerçekleşmesi için de İyi Parti ile yan yanayız. Temel noktamız ülkemizin birliği ve demokrasimizdir” diyerek birlikteliklerin amaçlarını dile getirdi.

Basının büyük ilgisini gören Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İyi Parti ile bu yolda beraber yürüyeceklerini belirtti. İlgezdi: “Genel Merkezlerimizin aldığı kararla seçim kampanyalarımızda beraber çalışacağız. Bu yolda beraber yürüyeceğiz. Ataşehir’i beraber yöneteceğiz. Bugün ziyaret edip ‘merhaba’ demeye geldik. İstanbul’da CHP ve İyi Parti olarak ayrı ayrı aday gösterilen yerler var. Kağıthane’de İyi Parti aday çıkarıyor.  İyi Parti adayına destek vereceğiz. Ataşehir’de de beraber çalışacağız. İstanbul Büyükşehir Başkan Adayımız da Ekrem İmamoğlu” şeklinde açıklama yaptı.

Ziyarette konuşan bir diğer isim de İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı İbrahim Özdemir oldu. Özdemir Başkan Battal İlgezdi’yi yeniden Ataşehir’in belediye başkanı olduğunu görmek istediklerini dile getirdi ve  bunun için de beraber seçim kampanyasında çalışacaklarını sözlerine ekledi. İbrahim Özdemir: “ Yapılacak tüm seçim çalışmalarımız Ataşehir için” dedi.

Sürekli dile gelen ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkanı Adayı olan İsmail Erdem’in de değindiği Ataşehir’in Ferhatpaşa Mahallesi’ne bir şey yapılmadığı iddiası üzerine Battal İlgezdi Ferhatpaşa’ya yaptıklarını açıkladı. İlgezdi: “Ferhatpaşa’nın her şeyden önce günde sabah akşam olmak üzere 2 defa çöpünü alıyoruz. Oraya sağlık merkezi, kültür merkezi yaptırdık ve halkımız ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. Sağlık merkezimize günde 1000 vatandaşımız gelip hizmetlerden yararlanıyor. Belediyenin yüzde 35 bütçesini biz Ferhatpaşa’ya ayırdık. Onlar oraya 150 metrelik bir park yaptılar ve davul zurnayla parkın açılışını yaptılar. Ben oraya yargılanmama sebep olan Necmettin Erbakan parkını yaptırdım. Onlar Ferhatpaşa’nın oylarının yüzde 80’nini alarak hiçbir şey yapmamışlar. Ferhatpaşa’ya yapılan çalışmalarımız ortada ispatlı kanıtlı” dedi.

Battal İlgezdi sözlerine devam ederken ; “Bunu yazın bir kenara ben Ataşehir’de herkesin adayıyım” dedi. İlgezdi sözlerine şöyle devam etti: “Bizim projemiz Ataşehir’de ortak yaşamda ortak anlayışla kardeşlik projesidir.  CHP’nin yönetmediği belediyelerde saat 1700’de hayat durur. Sosyal yaşam yok, herkes evinde oturur. Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın oturabileceği hiçbir alan yok. Ataşehir’de türbanlısını da başı açığını da ortak paydada buluşturan hayat var akşamları.  Çünkü biz hiç kimseyi ayrıştırmadan proje yapıyoruz. Örneğin İçerenköy’e İstanbul’a örnek olacak bir kültür merkezi yapıyoruz. Sayın Kadir Topbaş’ın zamanında çivi bile çaktırmadığı projemizi yapacağız. Ruhsatını yeni aldığımız için projeyi şimdi hayata geçiriyoruz. Herkesin yararlanabileceği bir kültür merkezine daha Ataşehir halkı sahip olacak. Herkes yararlanabilecek, çünkü ben herkesin adayıyım” dedi.

Reklamı Geç